Öncelikle köprü geçişleri harika oluyor, o konuda kesinlikle herkes hem fikir, fakat!; katılımın daha fazla olması sadece var olan kargaşayı arttırır, geçen sene geçtik ama nasıl geçtik orasını işin mutfak kısmında olanlara sormalısınız. Murat bey çok zorlandığını söyledi organizasyonu idare etmek için, hele hele mecidiyeköyde dangalak bir otobüs şöförünün halk otobüsünü bütün konvoyun üzerine kırıp tüm yolu kapatması inanılmazdı, ben ve birkaç kişi anayolu kullanarak hızlıca o kargaşadan uzaklaştı, etkilenmedi ama arkada kalanlar çok sıkıntı yaşamış. Motosikletli polisler gerçekten harika iş yapıyor bu tür organizasyonlarda, birçok konu var konuşulması gereken, kimsenin hiçbir uyarıyı dikkate almaması yada alanların azınlıkta kalması, düşenler kalkanlar, önündekini göremeyenler, hatta geçen sene beylerbeyi yokuşundan inerken kendini kaptıran kasksız koruma ekipmansız biri karşıdan gelen eski tip ikarus belediye otobüsüne çarpmayı santimetre ile kurtardı, 100 metre kadar arkasındaydım ve oradan bile bağırdım dikkat et diye, eğer çarpsaydı %100 ölüydü ve belkide otobüs şöförünü paniğe sürükleyip otobüsün karşıdan gelen tüm kalabalığın içine girmesine neden olacaktı, siz söyleyin 20 ben söyleyeyim 30 kişi çok ciddi şekilde yaralanırdı bu kazada.
Bayağı yazmışım, kısacası organizasyona katılım sayısının artması, birçok riski beraberinde getirir, en tehlikelisi de bilinçsiz insanlardır/sürücülerdir.