Scudo Sports

Köpeklerin neden kovaladığını bilim adamları açıklamış :)

@Kudret Kurtcebe babacım sabah ortalık biraz karanlıkken aynı köpekler doğru dürüst görmez ve bir yerlerden ısırabilir.... Ben de köpek besledim bilirim severim ancak her şey malesef o kadar değil :))) tabi ki beslemek laızm o ayrı
@Erkin Kalender adamlarda doyma güdüsü biraz az gelişmiş dostum ne versen yerler, kediden daha çok sevmemin nedeni de bu ama... bisikletteyken tırsmakta fayda görüyorum. geçen gün " demolution theatre" da vardı amerikan polis arabasına sardı 4-5 tanesi tamponu parçaladı herifler.

Scudo
@alper 76

çaresi var,korkuyu içte yenmek ve her zaman beslemek inatla inatla besleyeceğiz ,ölmek var köpekleri beslemekten vaz geçmek yok,

@Erkin Kalender

erkin bu hayvanların saldırması için nedenler,

1- çok aç bırakıldılar
2- o aracın sahibi daha önce aynı köpeklerin üstüne sürmüş olabilir,

köpeklere kötülük yapan aynen bedelini öder..

@Kudret Kurtcebe Evet abi bencede hayvanlar korkuyor insanlardan demekki bir şey yaptılar daha önceden ki saldırıyorlar mesela torpil atanlar oluyor onlardan korkularına böyle yapıyor olabilirler

Çeşme'ye geliyormusun abi bu arada ?

Olmadı powergel veririz artık :) Dorğu diyosun abi..

@alper 76 Evde kendi biramı şarabımı üretecek kadar keyfime düşkünümdür ama sigarayı denemek için bile hiç içmedim ama rüzgarda yanan çakmaklardan iki tane almıştım fırtına çıksa yine yanar, Eminönü'nde torpilin kutusunu 10 liraya aldım içinde 40 tane var :) bisikletin kadro çantasında 7-8 tane torpilim var, lastikli kısmına 2 tane sıkıştırıyorum çakmak ya eldivenimin üst tarafında yada kıyafetimin bel kısmına sıkıştırıyorum, yakması da atması da baya kolay oluyor. Deneyin demiyorum ama daha önce bir yorumda yazmıştım, balık avına çıkarken köpekler gece saldırınca böyle kurtulmuştum

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@Erkin Kalender

power gell 'i unut,tavuk şiş,adı ise acılı kebap,tavaya zeytinyağı koy,pişir ,çözüm bu,
6 kasım yarışında 1000 katılımı var,katagorileri göremedim ,55 + yaş üstü olsada ulaşım sorun,konaklama 5 kasım ,fazla maliyet,grand fondo marmaraya hazırım seneye kısada..

@anzolot

yangına benzin dökülmeyecği gibi ,bu hareket bence savaş ilanı ,korkarım saldıracaklar size ,sizi bellediler..dikkatli olun,nerde bisikletli görürlerse saldıracaklar ,ortak nokta beslemektir.

@Kudret Kurtcebe bir laf var dır ya dövmeyeceksin korkutacaksın diyerek, bir süre sonra her bisikletliden bir patlama sesi gelecek zannedip -dur şunlara bulaşmayayım diyebilirler, fil gibi kin tutabilecek hayvanlar değiller. işin ilginç tarafı bunlar tekken pek bir şey yapmıyor zaten ya üçü beşi bir araya gelince yada hava kararınca cesaretleniyorlar ben sadece bana karşı yapılan hareketlerine tepkimi gösteriyorum diyelim :D

@anzolot

hürsünüz hareketlerinizde ,benim için çözüm farklı....

@anzolot Abi bisiklete akrapoviç taksak olmaz mı ? Hem her seferinde torpilde harcamayız 2 misket atarız egsoza :D

@Erkin Kalender başka sorunlar çıkartıyor, forty eight'ime vance and hines egzoz taktırdım köpekler saldırmıyor ama komşular fena saldırıyor, tavsiye etmem :D

Bu yaz denedigim birseyi anlatmak istiyorum geceleri degil bisikletli yaya olarak bile gecseniz hirlayip havlayan bir kopege gunduz saatlerinde mama ve su ile yaklasabildim. (baris cubuguda diyebiliriz) mamayi yiyip bitirene kadar yanindan ayrilmadim ve hep kopegin goz hizasinda durdum sonra biraz sevip onunla konustuktan sonra her defasinda sesimi taniyip kuyrugunu sallamaya basladi artik onunla arkadas dost olduk yanina giderken endise duymuyorum sevebiliyorum.. Korkutmakla sadece günü kurtarmis olursunuz ve o canli asla sizi unutmaz. Ates edene gül ile yaklasmayi denemeli sonucta o bir hayvan o bir kopek

Geri