Ü Ünal Altay Daimi Üye Kayıt 1 Haziran 2008 Mesaj 210 Tepki 184 Şehir istanbul 30 Mart 2011 #21 @MeLiSBuRCu Size tavsiyem aşağıdaki linkteki üründen temin etmeniz, ben henüz kullanma fırsatı bulamadım ama kullananlar işe yaradığını söylüyor, sadece sağır köpeklerde bir işe yaramıyor malesef, umarım komşunuzun köpeği sağır değildir (link)
@MeLiSBuRCu Size tavsiyem aşağıdaki linkteki üründen temin etmeniz, ben henüz kullanma fırsatı bulamadım ama kullananlar işe yaradığını söylüyor, sadece sağır köpeklerde bir işe yaramıyor malesef, umarım komşunuzun köpeği sağır değildir (link)
M M.Burcu Cebesoy Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ağustos 2007 Mesaj 612 Tepki 337 Yaş 37 Şehir - 30 Mart 2011 #22 hahahahahahahahaha sağır değil eminim , yani son gördüğümde sağır değildi , hala değildir umarım peki alacam bundan bitane ... tşk
hahahahahahahahaha sağır değil eminim , yani son gördüğümde sağır değildi , hala değildir umarım peki alacam bundan bitane ... tşk
Ü Ünal Altay Daimi Üye Kayıt 1 Haziran 2008 Mesaj 210 Tepki 184 Şehir istanbul 30 Mart 2011 #23 @MeLiSBuRCu Rica ederim