Scudo Sports

Köpekler bisiklet sevmez!

Bazı durumlarda hız kesmenin ve durmanın işe yaramadığını bende düşünmeye başladım. Hoş şu ana kadar kişisel olarak, yavaşladığımda veya durduğumda köpeklerin eylemlerine devam ettiği bir tecrübe yaşamadım ama diğer arkadaşlarında dediği gibi böyle bir olaya uzaktan tanık oldum.Bir kaç kişilik bisiklet grubu yavaşlayıp durmasına rağmen köpekler hala hırlamaya, havlamaya itişip kakışmaya devam ettiler. İşin ilginç tarafı aynı güzergahtan aynı köpeklerin yanından sakin olarak ben geçtiğimde bana gıkını çıkarmadılar. İt oğlu it işte:D

Anlatmak istediğim köpeklere karşı yapılabilecek şeyler her zaman aynı şekilde sonuçlanmayabiliyor. Köpekler saldırdığında durup sakinleşmelerini sağlayanda, hiç tınlamayıp topuklayanda bana göre doğru yapıyor :D
Umarım topuklayacağım durumlarla karşılaşmam:rolleyes:

Scudo
Sahil yolunda özellikle akşam saatlerinde pedallıyorsanız karşılaşma ihtimaliniz bu hayvancık!larla çok yüksek ihtimal. Ayrıca bisiklete ayrılmış yolu da pek bilmiyorlar gibime geldi :D Ben de bir akşam pedallamış gidiyorken o da ne :eek: yolun ortasında boylu boyunca devirmiş yatıyor. 1-2 metre kala zor kurtardım. ya ben gazi ya o gazi olacaktı. Neyse ki birkaç kıvrak artistik patinaj hareketiyle vaziyeti kurtardık :D Fakat köpek hiç istifini bile bozmadı. Başına neler gelebileceğini bilmemek böyle bişey demek ki. Boşuna dememişler demek cehalet mutluluk diye.

İnce bi sopa faydalı. Yine de ben sadece bağırmak taraftarıyım.

Geri