Scudo Sports

Köpek kovalayınca kaçmayın, sevin!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Yukarıda yazdığım gibi, çenesinin içinde 42 tane jilet olan hayvan hocam. Bilmem anlatabildim mi?
Artık uyutulur mu, hepsi barınağa mı alınır orasını bilemem ama çözüm şart.

Yukarıdaki sorudaki gibi insanlara saldıranları uyutalım dersek saldırana kadar bekle, birilerini kurban et demektir. Hiçbiri daha fazla bizlere, çocuklarımıza, yaşlılarımıza zarar vermeden çözüm bulunması şart.

Belediyelerin gelirleri gayet iyi, çevre temizlik vergisi diye bi vergi var, al işte çevreyi temizle.

Son düzenleme:
Köpekler arkadaşlarını sever, düşmanlarını ısırırlar. İnsanlar ise tamamen farklıdır: Saf ve karşılıksız sevgiyi beceremezler. Kişisel ilişkilerindeyse sevgi ve nefreti karıştırıp dururlar. Freud

Tartışmaları hortlatmak istemiyorum. Sadece köpeklerin durup dururken saldırdığına inanmayan insanlar olduğunu bildiğim için yazıyorum.
...
Geçenlerde yine sahile gittim aranıyorum.
Tatlış bir kedi buluyorum, o da geliyor atlıyor kucağıma. Keyifli keyifli yatıyoruz çimlerde.
Taa ki o sokak köpeği dibimize kadar sokulup ikimize de saldırana kadar.

Bizimki can havliyle koşup bir ağaca tırmandı. Benim o panikle bacaklarım bile tutmadı, doğrulmaya çalıştığım gibi düştüm.
Şansıma köpek beni kovalamayı tercih etmedi, yoksa şu an kim bilir hangi hastaneden yazıyordum.

Kimse sırf canlılara düşman olduğundan kafasından köpek saldırısı hikayesi uydurmaz ama inanmayanlar için, bakın pisiciğin son hali bu.

IMG_20210318_175143_325.jpg
Benim bu başlıkta uzun bir yazım var. Konu hakkındaki düşüncelerimi onu okuyarak öğrenebilirsiniz. Ekleyeceğim şey, az bile söylemişim.

Siz siz olun gözünüzü dört açın arkadaşlar. Size doğru sakince gelen bir köpek gördüğünüzde de benim yaptığım gibi saldırmaz demeyin, ne kadar sakin görünürse görünsün önceden ayağa kalkın.

Kovalarsa da seversiniz artık. Yatırım tavsiyesi değildir.

sevelim sevmesine de köpek kovalayınca da kaçması çok zevkli yorgunluğu unutuyor insan düz duvara tırmanası geliyor. ;)
Hayatımın bir kaç imkansız deparının startını köpekler vermiştir...😁
Yakında yine sahalardayım inşallah bu arada..

@HakanAydn Hoşgeldin, yokuş çıkamayan forumcu, seni tekrar görmek sevindirdi :harika:

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@can_celik yokuş çıkamaya çıkamaya 700 km lik tur yapıvermiştik (Çorum-Sinop dönüş Boyabat üzerinden)...🙂...Seni görmekte güzel...

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Kaç dakika kadar gidiyor?
Köpeklerle araya yeterli mesafeyi koyana kadar. Anlık adrenalinin etkisiyle böyle şeyler mümkün. Tahmini 20-30 saniye civarında sürmüştür bu şekilde. Tabii daha sonra köpeklerle yarışılamayacağını anlayınca inmek zorunda kaldım :)

Bugun kopek yuzunden düştüm🤭
Köpek konusunda cesurumdur. Ama aniden çikan ķopekler kazalara sebep olabiliyor.

Sert bir rampanin (iniş) sert virajında kopegi gordum zaten yavaşlamiştim. 2 metre yaklastim beyfendi atak yapmaya kalkti, durmaya çalışınca düstüm.

Ben daha yere dusmeden toz olmuştu. Hazir düşürmüşsün gel bir dışle degil mi? Neyse ki ettigim kufuru duymadi. Ufak siyriklarla atlattik.
Adi uzerinde ani çıkan ķöpekler aniden çikiyor, size taktik ve teknik uygulamak icin firsat vermiyor. Ani Refleksler kaza yapmaniza sebep oluyor.
Bilmediginiz yollarda hizli iseniz ve civarda evler varsa gözünüzü dört açin.( benim olayda hicbiri yoktu ama gene de düstum)
Yada çok da şeyetmeyin herşey olacağina variyor.🤔

(link)

Özeti: Hindistan'daki büyük çaplı zengin bir işadamı Hindistan'daki sokak köpeği sorunlarını çözmek için 3 yıl uğraşmış ama çözemeyip pes etmiş. Hindistan hâlâ çok sayıda kuduz aşısı satılan geri kalmış bir ülke olduğundan ilaç şirketleri bir takım köpektapar derneklere rüşvet yediriyorlar, dernekler de yedikleri rüşvetin karşılığında sokak köpeklerini beslemenin, onlara sahip çıkmanın iyi bir şey olduğunu vurgulayan kampanyalar yapıyor, köpekleri sorununu çözmek isteyen yerel yönetimlere karşı geliyorlar.

Bu tip köpektapar hal ve hareketleri bana ülkemizden çok tanıdık geliyor. Türkiye de insana değer vermekte ve sokak köpeği sorunu bakımından Hindistan seviyesinde bir ülke. Burada da şirketler istediği gibi at koşturabiliyor. Ben bizim ülkemizde de bu cazgır köpektapar derneklerin sahiplerinin ilaç firmalarından rüşvet aldığını düşünüyorum. "Ben x dernekteyim, öyle bir şey yok" diyenler illa ki olacaktır büyük ihtimalle o rüşvet sadece derneğin sahipleri ve bunlara çok yakın olan az sayıda üye arasında paylaşılıyordur.

İstanbul Anadolu yakasında şu iki yol köpek anlamında final boss benim için.

(1) (link)

1616699458744.png

(2) (link)

1616699479996.png

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
(link)

Özeti: Hindistan'daki büyük çaplı zengin bir işadamı Hindistan'daki sokak köpeği sorunlarını çözmek için 3 yıl uğraşmış ama çözemeyip pes etmiş. Hindistan hâlâ çok sayıda kuduz aşısı satılan geri kalmış bir ülke olduğundan ilaç şirketleri bir takım köpektapar derneklere rüşvet yediriyorlar, dernekler de yedikleri rüşvetin karşılığında sokak köpeklerini beslemenin, onlara sahip çıkmanın iyi bir şey olduğunu vurgulayan kampanyalar yapıyor, köpekleri sorununu çözmek isteyen yerel yönetimlere karşı geliyorlar.

Bu tip köpektapar hal ve hareketleri bana ülkemizden çok tanıdık geliyor. Türkiye de insana değer vermekte ve sokak köpeği sorunu bakımından Hindistan seviyesinde bir ülke. Burada da şirketler istediği gibi at koşturabiliyor. Ben bizim ülkemizde de bu cazgır köpektapar derneklerin sahiplerinin ilaç firmalarından rüşvet aldığını düşünüyorum. "Ben x dernekteyim, öyle bir şey yok" diyenler illa ki olacaktır büyük ihtimalle o rüşvet sadece derneğin sahipleri ve bunlara çok yakın olan az sayıda üye arasında paylaşılıyordur.

Sadece ilaç şirketleri değil işin içinde olan, mama sektörü ondan daha önde.

Evde köpek beslemeye de özendiren onlar, millet köpek beslesin ki onlar da mama satsın. Sektör sandığımızdan büyük.

Sadece ilaç şirketleri değil işin içinde olan, mama sektörü ondan daha önde.

Evde köpek beslemeye de özendiren onlar, millet köpek beslesin ki onlar da mama satsın. Sektör sandığımızdan büyük.
Hem de çok büyük. Dandik mamalarını veterinerlere tavsiye ettirecek kadar büyük. 😔

(link)

Yine büyük oyunu bozduk . Mesela bir ağaç lobisi var har yer ağaç olsun istiyor... Oksijen mi ne salıyorlarmış pis pis üstelik yanıcıymış bildiğin felaket

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri