Scudo Sports

Köpek gelince durmayın!

Vurun daha ölmedi :)) şaka bi yana büyük geçmiş olsun ama anlatmak istediğiniz şeyleri yazarken daha özenli davranmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
artık turlara sırt da ak 47 ile çıkmak lazım

• Hahaha
Tepkiler: Darks
Geçenlerde turlarken yolda tanıştığım biriyle yoldaş olduk.
Tur esnasında konu bir şekilde köpeklerin bisiklet antipatisine geldi ve dediki ;

- Köpeler bisikleti at gibi bir hayvana benzetiyorlarmış ön tekeride kafasına..

- Bunu bir köpekmi söylemiş ?

- Yok bilim adamlarının araştırmasıymış öyle duydum.

- Köpeklerin konuşabildiğine hiç şahit olmadım bilim bir şekilde köpekleri konuşturacak hale gelmiş demekki..

Akabinde bir cevap gelmedi doğal olarak:)

Köpek tacizi olduğunda (bazı köpek türleri hariç) bisikletten inin ve kesinlikle kaçmayı denemeyin.

Uzun bir süre köpekten hızlı gidemezsiniz.
Köpek size havlarsa sizde ona karşı baskın olun bağırın ve hatta kükreyin karalılığınızı ona gösterin.

Kaçan kovalanır mantığı köpektede geçerli anlayacağınız:)

Silah meselesine gelince bakkalda silah ruhsatı satıyorlardı yanılmıyorsam ?..nerde lüzumsuz varsa bakkaldan ruhsatı alıyorlar..

bu yaz çekmiştim şileye giderken formulayı geçince

hemde market bisikketi ile gitmiştim 120 km ful rampalı

Dostum sakın diyim, kitap gibi bişiler yazma çabasına girme aksi halde çok pis çuvallarsın.

Hayla köpek olayı arkadaş :D

Geçmiş olsun...

Köpekler size havlayarak koşmaya başlarsa sizde bağırarak üstlerine doğru sürmeye başlayın. Bazen işe yarıyor, bazen de yaramıyor yaramazsa sprinte başlıyorum köpek zaten bu ne yapıyor diye düşünürken uzaklaşıyorum. [emoji106][emoji106]

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birkaç gün önce beni uzaktan fark etmiş iki köpek yanlarına yaklaşırken birden bana doğru koşmaya ve havlamaya başladılar. hemen durdum ve yürümeye başladım, o an ikisi de arkasını dönüp gitti.
iki hafta falan önce de 4-5 köpek yol kenarında dururken ben hemen inip yürüdüm ve onlar benden kaçtı. tabi sabah vakti bu dediğim, gece olsa grup halinde kesin saldırırlardı. zaten gece mümkünse köpek olabilecek yerlerde bisiklet sürme.

1-köpeğe bakma, ama onun farkında ol. sen onun gözünün içine "acaba saldıracak mı bana" diye düşünerek bakarsan kesinlikle saldırır.

2-hamle yaptığı anda kaçabilecek durumdaysan bas git, kaçamayacak durumdaysan kesinlikle in ve yürü.

Geri