Scudo Sports

Köpek çarptı. :)

enqinHLC

Forum Bağımlısı
Tepki
854
İsim
Engin
Bisiklet
Beldesan
Herkese iyi geceler, bugün çok trajikomik bir kaza geçirdim. Bisiklet üzerinden ilk düşüşüm olmasına istinaden yazmak istedim.

İzmir Bornova stadını bilen bilir. Aradan mezarlığın önünden ege üniversitesi hastanesi kavşağına çıkan yol vardır. Yol 2 gidiş 2 geliş fakat 1er şerit her zamanki gibi yine otopark olarak kullanılıyor. Ben kenardan 15km hızla falan yavaş kadans ile ilerliyorum. Amaç derse gitmek hem uykum açılsın hem gideyim derken birden düştüm. Düşüşüm öyle böyle olmadı! Birden köpeği farkettim kötü bir ses çıkarttı ön jantımın altındaydı!!o_O O an kendimi ayağa attığım gibi köpeğe bakacakken birden kaçtı. Ben köpeğe çarpmadığıma o kadar emindim ki arkadan şöför inip iyimisin diye sordu. İyiyim fakat o köpek nereden çıktı dememe kalmadan, "Karşı yoldan bu tarafa geçerken araç neredeyse çarpacaktı hızlıca koşturdu sana vurdu." dedi. Evet bana ön jantımdan öyle bir hızla vurdu ki 100 kiloluk 1.90 adamı yerle bir etti.:kötü: Ben hala şaşkınım sıkışık trafikte nasıl oldu bana kafa attı?

Bir önceki gün aldığım kaskım, yıllardır evde duran eldivenlerim elimde değildi. Niye üstümde değildi? Tabiki tarz yüzünden. Okula gidiyoruz abi antrenman yapmıyoruz ki. Ne gerek var kaska eldivene formaya vs.. Neyse Eldiven ve gözlük haricini hala kullanmamaya direniyorum. Antrenman yapmaya veya grup sürüşüne çıkmadığım sürece ne kask takacağım ne forma giyeceğim. Bisiklet her zaman en sade haliyle güzel. Hasar raporu olarak, sol bileğim, sol dirseğim, sol avuç içim ve belimin sol tarafında ezik çizik vs var. (Bilgisayarımın kasasıda ezildi :mad:) Şükür iyiyim, yaşayacağım. (Umarım köpekte büyük bir hasar almamıştır ve sonraki yaşamına olabildiğince devam edebilir. Keşke kaçmasaydı da bir şekilde ilgilenebilseydim.)

İlk kazamıda böyle atlatmış oldum. Bisikletim çok etkilenmiş bu durumdan ve kaza sonrası ben lastiği düzeltip bindiğimde naza(sağa) çekti kendini. Baktım sürüşte pek problem yok idare ettim. Akşam bisikletçime gittiğimde maşanın kayık olduğunu tespit etti ve değiştirdik. Nitekim ben ve bisikletim şuanda mutluyuz. İmajdan da pek bişey kaybetmedik gibi. (Griden cromajlı hale geldi):cool:

Siz siz olun inatçı olmayın. Takın abi! Para verip aldıysanız o ekipmanları kullanın :D

new-update.jpg

Scudo
mal her zaman alınır yaptırılır bi şekilde halledilir. öncelikle size geçmiş olsun ama can işte ona birşey olursa dünyayı sersekte yerine yenisi gelmiyor umarım köpekte de kalıcı sorun yoktur şu saatlerde normal gezintisine devam edebiliyordur

@enqinHLC geçmiş olsun. Kask takma işi çok önemli. Hele ki dizlik ve dirseklik de bunların içinde olmalı.
Benim gibi müzisyen olan çoğu kişi için bu dizlik ve dirseklik de önemli. Bunları da ihmal etmemek gerek.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Asilzade teşekkürler. Umarım dediğiniz gibidir.

@hakanemrez bisikleti antrenman için kullanırken her zaman aklımdan geçiyor kask ve dizlikte olmalı diye fakat şimdiye kadar hiç almak için çaba bile sarfetmedim. Bende bilgisayar başında iş yapan birisiyim. Dirseğime veya bileğime allah korusun kötü bir şekilde darbe gelseydi bende uzun bir süre eksik iş yapabilir veya hiç yapamayabilirdim. Kaza bu ne zaman insanın başına geleceği hiç belli olmuyor.

@enqinHLC kesinlikle haklısın. Hatta bu dirseklik ve dizlik için yarın bir zaman ayırıp alım yapayım. cuma ve pazar tur olacak zira.

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@hakanemrez

Tur sırasında kullanımı rahat olursa özelden tavsiye alabilirim. şahsen eklemlerimi biryerlere vurmaktan nefret ederim. Belki uzun turda ihtiyaç çıkar :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Gecmis olsun abisi
Makina ates etmeye kaldigi yerden devam ediyor
Oda tek tesellimiz :)

@mariokaldato Sağolasın abi, maşallah görüntüsü insanda tahrik oluşturuyor. Kıyamıyoruz, kıramıyoruz tüm gün yollarda üstündeyiz.:) Allah kimseye kaza bela vermesin :uzgnm:

@enqinHLC
Amin abisi o kopekcigin umarim mermiye kafa atan kuzenleri yoktur yoksa durum cok sakat hahaha :D

• Beğen
geçmiş olsun
izmit otagarını geçer geçmez önümüzdeki araba yola atlayan köpeğe çarptı önü tamamen parçalandı hızımız 120 km idi araba bi anda fren yapınca bizde ona çarpmamak için frenleyerek sağ sol yapıp şerit deiştirdik ama kıl payı kurtukduk eğer zincirleme bi kaza olsaydı allah bilir beş on kişi giderdik orada rahat
siz ucuz atlatmışsınız

@barış barış allah korumuş. Çok geçmiş olsun. Umarım tekrar başınıza böyle birşey gelmez.

allah razı olsun inşallah kimsenin başına gelmez
ama uzun süreli bi şok yaşadık bacaklarım yarım saatten fazla titredi öyle anlatayım inşallah kimse Yaşamaz

Geçmiş olsun, insanın 40 yıl düşünse aklına gelmeyecek şeyler olabiliyor trafikte.

• Beğen
Geçmiş olsun... Cana bir şey gelmesin...Köpek kaçtığına göre yaşam şartları uygun. Eğer sakatlansaydı bir yere gidemeyebilirdi...Bisikletinde bir metafizik canı var:)) bisiklet de kurtulmuş:))

Mutlu bir son...

• Beğen
Geri