Scudo Sports

Köpeğimle yolculuk

@CandanC Merak ettim şimdi hangi cins diye. Arama kurtarma deyince direk aklıma boynundaki rom fıçısı ile sen bernard geliyor. Alkolik miyim neyim:krsn:

st-bernard-thumb.jpg

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
Scudo
@Silmarillia

Bahsettiğiniz ürünler İngilizlerin türetimi bir ürün olup modelleri genellikle benzerlik göstermekte.
bike dog accessories uk yazarak bir çok modele uşabilrsiniz. ürünlerdeki malzeme titreşim genelde hayvanları rahatsız etmekte tavsiye edilmemekte bilginiz olsun.

(link)

Köpekler çantalar, kafesler içinde bisiklet, motosiklet ve arabada seyahat etmekden hoşlanmazlar. Bunlara binerken sevinmelerinin, istekli olmalarının sebebi seyahatin sonucunda bir parka yada gezi yerine gidilip orada gezeceği içindir. Örneğin av köpekleri arabayı çok sevrler çünkü arabayla ava gittikleri için daha uzakdan tüfeği gördükleri zaman yerlerinde duramazlar ve hemen arabaya binmek isterler. Köpekleri mutlu etmek, sevindirmek için onları taşıtlarla gezidrmeyin, yürütün, koşturun.

@A.Sinan

Kesinlikle katılıyorum. illaki bisiklet ile gezdirilecekse ipinin bisiklete bağlandığı aparatlar kullanılıp yavaşça gidilebilir. Not: zamanla köpek ipsiz bisikletin peşinden yürümeye/koşmaya alışır.

ama sıcakda gün ortasında asfaltın yandığı kızdığı saatlerde değil.

@A.Sinan

köpek cinslerine göre değişir bu durum kimi ırk sıcak iklimde kimi ırk soğuk iklimde kesintisiz 20-30 kilometre koşabiliyor.

hiçbir ırk sıcakda koşmaz, gezmez. Köpeklerin sıcağa hiç toleransları yokdur fakat soğuğa oldukca dayanıklıdırlar.

köpekler insanlar gibi terlemedikleri için vücutlarını sadece nefes alıp vererek soğutabilirler. Uzun burunlu köpekler sıcağa daha dayanıklıdırlar. Boxer gibi kısa basık burunlu köpekler için sıcak havada yaşam daha zordur.

@A.Sinan

Öğrenmiş olduk teşekkürler sinan abi. bukadar hayvan sever olman gurur verici bende çok seviyorum köpekleri hayvanların içinde özellikle.

@Fourseasonstr

Ben teşekkür ederim okuduğun için. Ben köpek eğitmeniyim ve köpek psikolojisi eğitimi aldım fakat artık bırakdım yapmıyorum.

@CandanC
Newfoundland muhtemelen. Kanada menşei bir köpek. Ankara'da bir tane gördüm; at gibi neredeyse:)

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Silma dostum öne sepet tak koy içine hem dikkatin dağılmaz oda etrafı görür benim kediciklere ben öyle yapıyorum.

@Silmarillia Bence kendi konforunuzdan ziyade önce onun konforuna yönelik bir model seçin çünkü yolculuk esnasında bağlı veya kapalı olacak olan o. Eziyete dönmesin...

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
@Fourseasonstr şehir içince bu şekilde dolaşmam pek mümkün değil. Arabaların bize saygısı yokken ben kızımı yollara atmam çok zor. Ama çanta gibi birşey daha mantıklı gibi. Çünkü bu sürücünün sürüş pozisyonunu resmen çarpık bacaklı gibi sürmesini sağlıyor. rahatsız bir sürüş tarzı olur.

@redwolf Abi sepet güzel olurdu da işte gidon düz olmalı yoksa olmaz. :/

benim köpeğim sıcak hastası. Kışın peteklerin dibinden ayrılmıyordu. Zaten ırk olarak yaz ayalarını çok seviyorlarmış. Ve güneşte koşup oynamayı çok seviyormuş. Yazın onun için sıkıntı olacağını pek düşünmüyorum, ama huzuru bozulacaksa onsuz çıkarım elbette yolculuğa.

@Enginkale şimdilik onun için en iyisi römorklar gibi duruyor, ancak arkada olacağı için ben sevemedim bu römorkları.

Dosyalar

• bu iyi.JPG
    bu iyi.JPG
    82,7 KB · Okunma: 15
@CandanC tosa veya akita olabilirmi? :D

Benim köpeğim yolculuğu çok seviyor arabayla biryere çıktıkmı hemen ön koltuğu kapıyor :)

Geri