Scudo Sports

KONYADA Sedona Borla

sami.k42

Aktif Üye
Tepki
251
Bisiklet
Cannondale
Konya Akademi hastanesinin yanından Sedona Borla beyaz bisikletim calınmıştır.Kırmızı sram elcekleri ve sadece ön tarafında disk fren vardır. Görenler lütfen 0507 867 14 16 numarasını arasın.Polise bilgi verilmiştir. Cok masraf etmiştim bisikletime :( 29 MAYIS 2013 saat 17.30 civarı

Scudo
Geçmiş olsun, gözüm Sedonalarda olacak.Fotosu veya benzeri bir foto varsa ekleyin, tabi hırsız başka birşey yapmadıysa. Geçmiş olsun tekrardan.

Bilgisayara geceyim hemen ekleyecegim.Tesekkur ederim.Ne yapacagimi sasirdim resmen..(

Geçmiş olsun bir resim olursa bulmamız veya bulduğumuz zaman emin olmamız için iyi olur.

kardesım uzuldum :( bıskletınzı sabıt bır yere mı kılıtledınız? hırsızların calma yontemı nedır acaba.. kılidı kesıyorlarsa nasıl kesıyorlar ve hızlı mı gerceklesiyor...

Konya'da bisiklet hırsızlığı gayet organize korkarım... sizin ki yakın zamanda okuduğum 3. hırsızlık. umarım hırsızlar yakalanır.

büyük geçmiş olsun... ekmek düşmanlarına fırsat vermeseydiniz bağlamak da artık işe yaramıyor mağlesef :S Allah hepsini bildiği gibi yapsın...

Ben dersteydim sonra disarıdan bi cocuk oynama sesleri falan geldi sonra dersten çıktığımda bisikletimi bagladıgım demir direge baktığımda ne kilit nede bisiklet kalmış.Hicbir iz bırakmamıslar.

@Buğra Kaan
Amin. Kilitde ise yaramıyor bunlara.

@illgnsyyz Insaallah yakalanır ama biraz zor gibi duruyor.Polisler hic ugraşmıyorlar bile

@Turgay AKSOY
Ben dersteydim sonra disarıdan bi cocuk oynama sesleri falan geldi sonra dersten çıktığımda bisikletimi bagladıgım demir direge baktığımda ne kilit nede bisiklet kalmış.Hicbir iz bırakmamıslar.

Şerefsizler benim de 5 gün önce sedona borlamı çaldılar. Bu kadar kolay çalınabildiğini bilseydim, zincire falan güvenmezdim. Geçmiş olsun.

Mutlaka resimlerinizi paylaşın. Bende sedonalara dikkatli bakacağım.

Sagolun sizede geçmiş olsun,aynı kaderi paylasıyoruz maalesef.

Geri