Scudo Sports

Konya

Arkadaşlar merhaba.:) Hafta sonu İşaAllah aranızda olacağım.:winkenlux Yalnız arazi yapacaksak yolun durumu bisikletime uygun değilse belki gelemem.:eek: Yine de pazar gezi hakkımı:lick3: boş geçirmemek için kendime göre bir rota belirlerim.;) Hepinize sevgi selamlarımla..... :60:
İsmail

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Scudo
PAZAR GÜNÜ İÇİN DUYURUDUR... :cool:

Sabah saat 8.30 da
Koski Arıtma Tesisi (Tıp Karşısı) kapısında buluşup...
Ağrıs Petrole (Kızılören) Çorbaya pedallayacağız inş.

Duyan duymayana,
Okuyan okumayana söylesin....

Söylesin ki şenlik eksiksiz olsun...

Tahminen 110 km. Hafif yağmur çiseleyebilir, tedbirli olalım.

@Fatih Sert

meraba fatih abim itina ile fetih yapan parkur hazırlayan güzel abem sadık abinin dediği gibi sabahın seyrinde daha safak atmadan sabahın ayazında ne işimiz war saat erken olmamısmı yoksam sabah erkenden AKYOKUSTA KONYA MAnZANZARASI ALTINDA ŞÖYLE PAZAR EHLİ KEYİF KAHVALTISIMI YAPACAZ eger yaparsak gelebilirim değilse gelemem cok cok erken ben yalnız hava ısınınca oleden sonra cıkarım :D :eek: ;)

8:30 bence hiç fena değil. Havanın soğuk olması kış mevsiminin getirisi. 9:30 olsa da soğuk olacak hava yine soğuk olur; sıcak olacak hava sıcak; ılık olacak hava ılık.....glık gluk. glok....:eek: rüzgar olur, kar olur, yağmur olur..... olur .... olur ... olur... havanın işine karışılmaz. Güneşin 6 sularında doğduğu şu günlerde kalkış saati 7:30 bile uygun olur diyeceğim:27: ama tepki çekmek istemem.:Skull-175

Sevgi saygı ve muhabbetle :60: :vroam:
Ayrıca Cumanız mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin arkadaşlar

@rudi4219

Bu ekipki;
nice sabah fırtınalarına,
fırtına olmasa bile tipilere,
tipi olmasa bile ayazlarına göğüs germiş,
göğüs germese bile tüm hava şartlarıyla başa çıkmış,
dağlar aşmış, ovalar geçmiş, ırmaklar atlamış,
gittiği yerde asfalt ağlatmış,
ağlatmasa bile inletmiş,
inletmese bile, işte öyle....

bu ekip öyle böyle değil...
Mesut Bey in önderliğinde, Ahmet' in peşinde nice telefatlar atlatmış bir ekip..
Nice badereleri bertaraf etmiş bir ekip.
Beni bile bisikletçi yapmış bir ekip..:p

Şaka bir yana yumuşak bir hava olur düşücesindeyim.
Evlere erken dönmek babından ortlama almak istedim.

Sabah ayazı, yiğide meltem gelirmiş. :D ;)

Arkadaşlar pazar günü Kızılören'e varıp aynı rotadan geri geleceksek GELLMEEEYELİİİİM! Ahmet abi bilir. Daha önce Kızılören'in içinden geçip hafif çakıllı-toprak yoldan ilerleyerek -ki çok güzel bir geziydi- Seydişehir yoluna çıkıp oradan Konya'ya gelmiştik. Kabili mümkün ise kabul edin böyle GELELELELELİMMMM!;)

@ömerözeren

Sevgili Ömer; İnan çok güzel bir bisiklete sahipsin. Ben senin yaşındayken, üç tekerlekli bisikletim dahi yoktu. Çok, ama çok şanslısın... İçindeki bisiklet sevgisi hiç mi hiç bitmesin.
Yalnız sana şunu da söylemeden de edemeyeceğim;
Yaşın itibariyle seni; meskun mahal (şehir dışı yani 20 KM ve üzeri mesafelere) dışına yaptığımız turlara kabul edemeyeceğiz maalesef. Ancak yine de tanışmak isteriz senin ile.
Sen yine şehir içinde, kasklı ve trafiği az ya da yok denecek kadar az olan yollarda antrenmanlarına devam edersen eğer; 4 sene sonra yani 18 yaşında bizimle birlikte 20+ değil; 200+Km'lere de imza atarsın inşaallah.
Ayağından pedal hiç eksik olmasın ömerözeren..

Günler kısa oldugu için zaman sorunu yaşayacağım arkadaşlar, zaman ve güzerğahla ilgili birazdaha bilgi verebilirmisiniz. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
@aydınz

8,30 daha Akyokuş' tan Beyşehir yoluna hareket edeceğiz. Kızılören den devam edip Ağrıs Petrol de mola verebiliriz. İyi pedallar.

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
Geri