Scudo Sports

Konya

Scudo
(İstanbul 3. Tüketici Mahkemesi, bir alışveriş merkezinin otoparkına bıraktığı otomobili çalınan tüketiciye, alışveriş merkezi tarafından otomobilin bedeli olan 8 bin 994 TL'nin faiziyle birlikte ödenmesine hükmetti. ) diye bir haber vardı. Arkadaşlar AVM oto parklarında bırakılar araçlarndan yapılan hırsızlıklar, çalanmalar vs. gibi olaylarda AVM güvenliği sorumlu, onun için öncelikle alışveriş merkeziyle görüşün bir sonuç alamazsanız tüketici hakem heyetine müracaat edin. Yoksa Polis ne iş yapıyor diye boşa hayıflanmayalım. Memlekette son ceza kanunu değişikleklerinden sonra hırsızlığın bir cezası yok.
Yoksa kimse merat etmesin Polisimiz görevini yapıyor.

GEZİ ANONSU :

Tarih : 8 Mayıs Pazar
İstikamet : Beyşehir Yolu Ağrıs Petrol
Saat : 9,00
Buluşma Yeri : Başak İlköğretim Yanı petrol Han Önü
Hava Durumu : Muhtemelen hafif yağmurlu veya parçalı bulutlu.. (Allah Bilir)
Taâm : Çorba çeşitleri... (Kelle paça, mercimek, domates vs.)

Dostlarla buluşmak üzere...

Herkese Hayırlı Cumalar..

Aramıza Hoşgeldiniz.

(İstanbul 3. Tüketici Mahkemesi, bir alışveriş merkezinin otoparkına bıraktığı otomobili çalınan tüketiciye, alışveriş merkezi tarafından otomobilin bedeli olan 8 bin 994 TL'nin faiziyle birlikte ödenmesine hükmetti. ) diye bir haber vardı. Arkadaşlar AVM oto parklarında bırakılar araçlarndan yapılan hırsızlıklar, çalanmalar vs. gibi olaylarda AVM güvenliği sorumlu, onun için öncelikle alışveriş merkeziyle görüşün bir sonuç alamazsanız tüketici hakem heyetine müracaat edin. Yoksa Polis ne iş yapıyor diye boşa hayıflanmayalım. Memlekette son ceza kanunu değişikleklerinden sonra hırsızlığın bir cezası yok.
Yoksa kimse merat etmesin Polisimiz görevini yapıyor.

Evet Polısımız gorev yapıyor ancak bız bısıkletın selesı calındı dıye gıttıgımızde kac paralık ne olacak yenısını alıver deyıp aralarında gulmuslerdı uzuldum...

@rudi4219

Zeki Mürende işkembeyi göremedi :)Ahmetcim.

Havayı bahane ederek yoldan çıkıp Mtb havalarına girenleri esefle kınıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Hemşerim geçmiş olsun. Nasrettin Hoca gibi "Ya selenin altında bisiklette gitseydi o zaman ne yapacaktınız." Şaka gibi, ama yapacak bir şey yok. Umarım selenizde pek rahat değildi. Değiştirmek istiyordunuz. Buda bahane oldu. "Her şerde bir hayır vardır derler." Bunuda unutmayın.

@abdulhamit

Bu hafta Allah nasip ederse MTB haftası.
Öyle bir parkurki, vücutlarda ter, dizlerde derman kalmayacak.
Ziyafet sucuk olsa, ağzınıza götürmekten üşeneceksiniz.
Kulaklarınızda "kendim ettim kendim buldum" türküsü çınlayacak.
Kalbiniz yerinden fırlayacak, damarlarınızda adrenalin dolaşacak.
Kutu kutu şeker yiyeceksiniz. :D
Akşam eve vardığınızda dayak yemekten beter gözükeceksiniz.
Kaybolana " eğitim zaiyatı" denilecek. :eek:

Öyle böyle değil. Parkurların babasına hazır olun. :in:

@Fatih Sert

İnşallah. Geçen yaz dağlarda kaybolup da kurbağalı sulardan içtiğimiz günlerden daha aksiyonlu bir gün olur :) Haydi hayırlısı ben varım abi. :D

Bu arada fısstık gibi mtb havasını, lavanta kokularını bırakıp karşıdan esen rüzgarda seyreden kardeşlerimizi bu haftaki açılışımıza bekliyoruz inşallah :)

Hemşerim geçmiş olsun. Nasrettin Hoca gibi "Ya selenin altında bisiklette gitseydi o zaman ne yapacaktınız." Şaka gibi, ama yapacak bir şey yok. Umarım selenizde pek rahat değildi. Değiştirmek istiyordunuz. Buda bahane oldu. "Her şerde bir hayır vardır derler." Bunuda unutmayın.

"Her serde bı hayır vardır " tabı ama sele rahattı yenı aldıgım daha rahat :)

PAZAR GÜNÜ PROĞRAMI:

Buluşma Yeri : Başak İlköğretim Okulu Yanı Petrol Önü
Saat : 7,00
Güzergâh : Kızılören üzeri Aladağ zirvesi, Derbent, Altınapa Konya

http://www.konyafatihi.com/Foto/img/1234.jpg

Güzergâh oldukça zorlu. % 28 lere varan eğimlerle rampa tırmanılacak ve Derbent' e doğru muhteşem bir iniş planlamaktayız. Gelmek isteyen arkadaşlar yanlarına, enerji verici içecek ve yiyeceklerden bol miktarda almaları, suluklarını geniş tutmalarını tavsiye ederim.
Ayrıca Bazı arkadaşlar Aladağ' a çıkmadan Derbent' e ulaşıp, yemekten sonra bizimle Altınapa' ya güzel bir iniş gerçekleştirebilirler.
Hava genelde parçalı bulutlu gözükmekte, lakin hafif yağmur geçişleri yaşanabilir.
Bu zorlu ve eğlenceli etapta buluşmak üzere, Herkese Selamlar.

Not : Değişiklik olması durumunda cumartesi akşam saat 21,00'de buradan yayınlanacaktır.

IRONMAN ailesine saygılar :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Geri