Scudo Sports

Konya

@hayreddinuslu

tamamdır :) ekledim seni :) buradan görüşelim :) bayramdan sonraki pazar sağlam bir mtb turu yapalım :) önerilerinizi bekliyorum :):D

• Beğen
Tepkiler: hayreddinuslu
Scudo
Arkadaşlar yarın yani 15 kasım arefe günü saat 15:00 da Realin önünden hareket edip Ankara yolu yada Aksaray yolu üzerinde 2 saat (yaklaşık 40-50km) pedal çevirip saat 17 gibi evde olmayı planlıyorum.
Gelmek isteyen olursa Realin önünde 5-10 dk kadar yolcu bekleyebilirim.
Gelen olmazsa hadi bana hayırlı yolculuklar.
Bir ben bir de bisikletim iki kişi giderim. :rolleyes: :)

.. :)

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Hocam sabah yarın işyerini açacağım ama o saate kadar toparlayıp gelmeye çalışacağım.

@Mesut Girgiç

bakalım mesut abi gelmeye calışacam

@Faruk ÇUBUKCU

öyle kampüs tam tadında pedallamak için ama akşamları ayrı bir güzel o tarafa pedallamak:)

• Beğen
Tepkiler: jeepers42
@sadana

inşallah gelişir ya şuan gelişim göstermekte =) havalar güzel giderse iyi olur elkarta para yüklemem kampüse bisiklet ile gitmeye devam=)=) tabi hafta sonlarıda hafif mtb turları hoş sohbet tadında:D

@yunus arslan

Bence buna öncü birileri gerekli. Yaş ve bilgi bir arada olan biri. Eminim çok güzel ortamlarınız olur. Tabi günlük yaşantınızda da faydalı olur. Konya her anlamda çok ama çok güzel. Bu güzelliğini farkını emin burada da en güzel şekilde gösterir. Şimdiden başarılar.Şimdiden tüm bisikelt forum ve Konyadaki güzel dostların byarmanı kutlarım.Hayırlı bayramalr.Sevgiler.

@Bugsbunny

o iş çoktan tamamki ha imzalayayım diyosan getirelim imzalayıver

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@jeepers42

kestel yaylasına gidebiliriz :) güzel yorumlar okudum hep, güzel de fotoğraflarını gördüm :) uzun zamandır da gitmeyi istiyordum. inşallah beraber gideriz..
sizlerin aklında var mı başka rotalar?

@hayreddinuslu

ben uyarım size :) yeterki fikir olsun :)
bende şimdi yoldan geldim çayırbağı hatıp falan yapıp geldüm :) foto yok yaklaşık 55 km :) ama itiraf edeyim asfaltla aram hiç yok :) bundan sonra mtb ile yatıp mtb ile kalkacak bir ekip lazım bana :)

dediğin yere google maps'den bakıp buradan düşüncemi paylaşırım :) tabi siz aynı sınıftasınız galiba sınavlarınız öncesi zorlamayın :)

bu konuyu takip eden herkesin bayramını gönülden kutluyorum :) bol bol et yiyin :)

Arkadaşlar,

dün tur dönüşü, sevgili Ahmet Yıldırım kardeşim ufak bir kaza geçirmiş. Çok şükür ki sorun sadece bisikletin arka jantında.

Çok geçmiş olsun temennisi ile,
Allah bizleri şuursuz ve kendini bilmez şöforlerden, belli ve belirsiz musibetlerden, kazalardan ve sıkıntılardan korusun, "amin."

Geri