Scudo Sports

Konya

@Fatih Sert

Geç bi cevap oldu benimkisi :rolleyes: Walla, iyi olurdu hakkaten sevgili Fatih, de, bi gün önce sağlam bi performans yaptıydım; o yüzden cumartesini es geçtim, pazara niyet ettim. Seleni de merak etmeme rağmen gelemedim bugün.

Bu arada, çinlilerin söylediği atasözü, bir sonraki bisiklet toplamamda bana acayip yardımcı olacak :p

• Beğen
Tepkiler: M.Sami
Scudo
Abdulhamit abi keşke gelseydin asfalttan gittiler ama biz aslan kangal faruk samet gille mtb yaptık ama mtb superdi

14 KASIM 2010 PAZAR günü saat 10.30'da TARİHİ MERAM KÖPRÜSÜ YANINDA buluşaraktan.... MTB FESTİVALİNE KATILACAĞIZ İNŞALLAH....

Üzerinize rahat bişeyler giyin...(hava sıcak olacak (mış):D )
Kendinizi bize bırakın....

NOT : Herkes yanında atıştırmalık birşeyler getirsin...
AZIK KARIŞTIRALIM... güzelleşelim...;)

Ayrıca bu MTB festivaline hibrit bisikletlerin kalbi dayanamayabilir...(söylemedi demeyin)

İnşallah Pazar günü ben de geleceğim.

Ayrıca; geriye kalan 7 günlük tatilde aşağıdaki rotalardan sırayla günlük yada gün aşırı turlarla hepsinden geçelim derim ki bu sayede kurban etlerini yakalım ve akabinde daha çok et yiyebilelim.. :)

İşte örnekler:
Geleneksel Çatalhöyük,
Geleneksel Kilistra,
Geleneksel Aksaray yolu Obruk,
Geleneksel Kestel,
Çumra Obruk
Geleneksel Takkelidağ-Cinli pınar-Sille baraj civarı,
Hatta Derbent dağı( Aladağ idi galiba),
ve Geleneksel paraşüt tepesi... vd...

Pastırma Yazının hiç gitmemesi dualarımla, herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım :)

Ben yeni üyeyim, ismim Yasin bu spora oldukça uzun süredir gönül veriyorum fakat biraz masraflı olduğu için askerliğim sonrası bu alana yatırımımı 2010 yılına kadar erteledim ama beklediğime değdi :)

daha önceden tanıştığımız akraba ve dostlarlada görüşeceğiz zaten, fakat yeni tanışacağımız ustalara da saygılarımı sunuyorum :)

Yaklaşık 2-3 ay önce giant xtc2 aldım (yakında fotoğraflarıda paylaşacağım) ufak tefek oynamalarla 11.1 kg şu an mutluyum :)

şu an itibariyle 300 km'yi devirdim, hatta dün ufak (kask sayesinde ufak:) bir kaza da geçridim ki eğer kask olmasaydı şu an büyük ihitimalle hastanedeydim :in:

şu ana kadarki gezilerimdeki fotoğraflarımı da paylaşacağım, sık görüşmek dileğiyle...

Sevgili dostlar;

Çeşmesi ve aksiyonu bol bir tur bizi bekliyor inş. Yoldan çıkmak yok.. "Allah kimseyi yoldan çıkarmasın... Amin" :)

Tahminimce 90 km lik bir tur olacak. Karadiğin - Hatunsaray arasını toprak yol olarak geçececeğiz...İniş çıkış, dağ dere tepe, toprak kum, taş çakıl, ve nihayetinde asfalt ile kas yumuşatma olacak. :Ahhh-1660

Ahmet üstadımla ve Alaettin Abimizle beraber gerçekleştirdiğimiz, geçen haftaki tecrübemizin geliştirilmiş versiyonu sizlere sunmaktan onur duyarız. :in: :winkenlux

@Faruk ÇUBUKCU

Havzanda oturuyorum :) bende genelde dutlukır tarafına gidiyorum, kampüse dün akşam gittim, bisiklet yolunu kullandım :) inş olabilir ;)

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
davet ettiğiniz linki takip ediyorum :) kondisyon olarak kendimi hazır hissettiğim zaman MTB gezilerine katılacağım :)

Geri