Scudo Sports

Konya

Başka bir sayfada daha önce tebrik etmiştim. Buradan da tekrar etmek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

Ahmetcim, inşallah şehiriçi ve şehirlerarası kamplı kampsız pek çok bisiklet turuna vesile olur bu görevin.

Hem madem Konya temsilcimiz oldun. Bize örnek olman bağlamında Konya'da şu Kütahyadaki okuluna bisiketle gidip gelmeye başla artık istersen. :)

Temsilcilik atılım ister, yeni fikirler ister, adrenalin ister.:eek: :freak_ani

Scudo
mesut hocam merak etmeyin ben iim :)rampada tıkandım biraz baya hamballamışım herneyse zirveye az kalmışdıki tekerim patladı devam edemedim şişire şişere eve geldim keşke devam etseydim dhaa güzel olurdu nese bklm bidahaki sefere inşallah Cok Teşekkür Ederim :)

@M.Emin Doğan

Abi bana bilgileri gönder bizde müşteri bulmaya çalışalım. Özelden mail adresimi atıyorum.

• Beğen
Tepkiler: M.Sami
Pazar günü yaptığımız gezi çok güzeldi, sınırları zorladım....;) Rampa çıkmanın bu kadar tatlı olduğunu bilmiyordum. Her çıktığım rampadan sonra arkasında bir rampa daha olsa onu da tırmansam diyordum umutlarım hiç boşa çıkmadı. Nabzım kaça çıktı bilmem ama sınırları zorlamak güzeldi
Ayrıca sıcak ekmek arası kaşar ve su bardağından içilen 2 bardak çay ne güzeldi be. (Bir öneri; çayı şekersiz için tadını bozmayın)

Teşekkürler Mesut abi..Örnek olmak bir yana biz sizi örnek alırız..:)
Konya'dan Kütahya'ya okula bisiklet ile başlayacağız ne zaman bilmem artık...:D
Okulda zaten bisiklet klübü çalışmaları var.En iyi şekilde her türlü temsilciliği yapacağız inş..

Ben de çadır taraftarıyım. Ama mevsimine göre. Yazlık çadır ve uyku tulumu var. Şimdi kışlık çadır ve uyku tulumu almak lazım. Senede 1-2 defa böyle tura çıkacağıma göre bana bir çadır ve uyku tulumu yeter kışlığa gerek yok. Soğuk havalarda kamplı turlar zor olur.
Başka diyeceği olan varsa buyursun konuşalım

@Fatih Sert Fatih abi, Ne zaman çalışıyorsunuz :) nasıl çalışıyorsunuz hiç bir şey belli değil mi :) :in:

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Geri