Scudo Sports

Konya

Güvenlik kameralarını göstermiyorlar malesef.Başka arkadaşlarında başına gelmişti ama sonuç hüsran.

Geçmiş olsun diyelim.KM'yi çalmaması ilginç.

Scudo
takip etmiş olabilir mi sizi?

zor kardesım ya onceden guvenlıkcıler ordan bısıklet topluyorlarmıs polısler dedıler kı guvenlık de almıs olabılır dedı ama bılmıyorum

Ama kule sıte den 2 sene once bı araba calındı dava acıldı ve o arabayı odemek zorunda kaldı kulesıte bende dava acacagım avukatımda hazır karsı komsu ve polısın dedıgıne gore %100 kazanırsın dedı bakalım

Aynı yere baska bır arkadasınız bısıkletle gıdıp bıraksın bısıkletını,sizde uzaklardan bır yerden seyredın,mumkunse kamera ıle, mutlaka yıne benzer bırsey olacaktır.

Bende onu yapmayı dusunuyorum ama adam bı daha alırmı kı ?

@A.Samet Topcuoglu

bu işin gedikliyse gelir alır. denemekte fayda var. Polis ne işe yarıyor bu memlekette? 117bin imam da var ama sanırım ahlak kalmadı.

bu işin gedikliyse gelir alır. denemekte fayda var. Polis ne işe yarıyor bu memlekette? 117bin imam da var ama sanırım ahlak kalmadı.

Iste sıkıntı da orda ya benım korktugum mıllet arabasını motorunu koyuyor orda guvenlık var dıye bıde guvenlık yapıyorsa way bızım ulkenın halıne

@bisikletseven

Bence dağ yolu ile asfalt yolun birleştiği bir güzergahta ilerleyelim.

Bence dağ yolu ile asfalt yolun birleştiği bir güzergahta ilerleyelim.

Gelcen mı bu hafta :)

bence ramazandan önce ful dağ taş zati ramazanda yol yapılıyor

Valla catalhoyukden gelırken oyle konusuyorlardı

Arkadaşlar, pazar günü saat sabah 10 da tıp fakültesinin önündeki(çapraz-ön) tatlı su çeşmesinde buluşup asfalttan kent ormanına gideceğiz. Bir grup kent ormanının içindeki asfalt yoldan tur atarken diğer grup orman içi parkura dalacak.
Dönüşte bir grup Altınapa gölü etrafını devriye gezerken diğer grup paraşüt tepesine tırmanacak.
Ortaya karışık mevsim salata şeklindeki turumuzun her zevke ve mideye uygun olacağı kanaatiyle şimdilik hoşçakalın, görüşmek üzere.
not: uykucu hortulları da buluşma saati bağlamında mutlu etmeye çalıştım. Saat 10 a kadar herkes uykusunu adam gibi alsın inşallah.
mtb,yol,tur,şehir,hibrit,elektrikli yada üç tekerli yada tandem olmak üzere her bisiklet gelebilir

Ben sıze bır sey soylemek ıstıyorum ne haddıme bılmıyorum ama bırden ıcıme guven geldı ve Konya nın nıye BF Temsılcısı yok dedım basvurdum basvuracak baska arkadas varsa kusura bakmasın dıye yazıyorum bunu hayırlısı dıyorum artık

• Beğen
Tepkiler: M.Emin Doğan
Slm arkadaşlarım abilerim bugun mekanik diskli bisikletimi cok battıgı icin yıkadım zincirinide yagladım fakat diske yag kacırmısım ve acayip şekilde ses yapıyodu ve de tutmuyodu bi arkadaşımda limon sür dedi ne akıllsa bizde uyduk surduk busefer ses arttı ve hiç tutmamaya başladı ne yapmam lazım yardımlarınız bekliyorum

Salatanın yağı çok kaçınca limon sıkılır misali olmuş bu biraz...

En temizi, balataları sök, diski alkolle (kolonya vb.) temizle, balataları da bir kaç defa cifle (şu içinde granüller olan sarı sıvı deterjan hani) temizle. Bir kaç kez temizle ve durula, sonra da kurumaya bırak... Sonra tak, ilk bir kaç sefer de frenlerin çok performanslı çalışmayabilir ancak balatalar tekrar alışınca ilk haline dönmese de en azından yağlı halinden çok daha iyi olur.

tmm inş olur :(eer başka kısa yoldan bildiği bişi olan varsa rica ediyorum varsa soyleye bilirmi

Yeni balata alabilirsin, diski de yağdan arındırırsan sorun çabucak çözülmüş olur...

Ancak yukarıda anlattığım iş toplasan yarım saat sürmez.

He bir de balata temizleme spreyi deneyebilirsin ama, çoğu arkasında kalıntı bırakıyor nedense, ben şu zamana kadar hiç memnun kalmadım balata spreylerinden, zaten çok uzun süredir de kullanmıyorum.

yaptım bakalım ne diyecek inş düzelir

yağı akıtacak kadar sıcak hatta kaynar su dök balatalara.fakat tekeri çıkararak fren kollarına dokunmadan güzelce dök.yumuşak bir bez al ve balataların arasından yavaşça birkaç kez yuykarı aşağı çek.diskide aynı şekilde sıcak ve sabunlu su ile yıka.kimyasal içerikli bir sabun asla kullanma.kuruyana kadar biraz bekle ve çıkıp alışması için tur at.tur atarken frenleri hafifçe sıkarak pedal çevirmeye devam etki balatalar alışsın.sonrada bana dua et. :)

ben mazotla temizliyorum sorun olur mu acaba? hem sesi kesiyor hem de çok iyi bir performans sağlıyor. birkaç kez yaptım zararı var mıdır?

Allah razı olsun senden hocam bu resimdeki ufaklıkda gelecegin bisikleticisi Allah Anasına babasına bagışlasın xD

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Geri