Scudo Sports

Konya

Scudo
@Mesut Girgiç

ilgilendim, lakin bayram malum. Pazar günü oy kullanıp 9,30 gibi bu turu planlasak.

Bu vesile ile;
bisikletli, bisikletsiz tüm dostların bayramını kalbi duygu ve güzel temennilerle tebrik ederim...

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
@Mesut Girgiç

Allah'tan bir mani olmaz ise geleceğim güzel bir tur olacağa benziyor ;)

@Fatih Sert

mrb fatih bey sizinde bayramınız mubarek olsun ( geiz bence bayramın 3. günü cok makul sabahtan öğleye kadar geziye gelen arakadaşlar ile bayramlaşılmış olur bence gezi tarihi güzel :D

geçmiş olsun dostum valla ben korkoumdan dışarı koyamadığım için antrede bakıyorum

bende normalde bırakmıyorum ama arkadas bır seye bakıp cıkalım dedı onun ıcın gırmıstım neyse saglık olsun

Sağolun sizlerin ve forumdaki bütün arkadaşlarımın bayramını tebrik ediyorum...
Bu arada tasarımlara hayran kaldım, gerçekleştirilse süper olur...

• Beğen
Tepkiler: gevele
herkesin bayramı kutlu oolsun sağlıklı sıhat ve huzur dolu sevdiklerinizle geçireceğiniz nice bayramlar diliyorum....Altını çizmek isterim lütfen bayramları tatil fırsatı olarak düşünmeyelim bizi biz yapan kültürel değerlere sahip çıkalım ve gerçekten sevdiklerimizle bir arada olalım ... Tatile her zaman çıkabiliriz ama büyüklerimiz ile daha kaç kez bayram kutlayıp birlikte olabiliriz????
Bu arada 12 dev adama bayram öncesi bize yaşattıkları erken bayram sevinci için teşekkür ederim ...

• Beğen
Tepkiler: gevele
@Dj Tayyip_61

Kardeşler, yönetim böyle bir hizmette bulunur ve forumdaki arkadaşlar satın alırlarsa bence güzel bir uygulama yapmış oluruz.

@Çınar Daş

Güzellik gören gözlerde...

Gerçi bayanlara yönelik ayrı tasarımlar düşünmüştüm ama zaman darlığından yapamadım. Formumuzdaki bisiklet sevdalısı bayanlardan özür diliyorum.

@Fatih Sert

Bisiklet gezisi belki bayrama tercih edilmez ama bayramın 3 günü var, referandumun 1 günü. Referanduma öğleden önce yada sonra giden olur, yani pazar gününü tamamen boşa çıkaralım diye cumartesiyi tercih ettik. Ayrıca cumartesi günü tur öğle saatlerinde bitmiş olur. Öğleden sonra bayramlaşmaya devam eder hatta pazar günü de tamamen dinlenmiş olarak pazartesi mesaisine hazır oluruz diye düşündük.
Ayrıca tok karna bisiklet sürmeyi çok özlediğimizden pazarı bekliyemedik te diyebiliriz.. :D
Genel istek üzerine istenirse pazar günü de ek bir tur düzenleriz... Herşey istediğiniz gibi olsun, bayramınız mübarek olsun inşallah. :)

Ez cümle; Cumartesi günkü proğram günceldir, Sevgili Fatih beyin hatırına pazara ek bir sefer daha atabiliriz.. :)

Saolun hocam bende gelmeye calısacagım ınsallah gelebılırım cumartesı gelemezsem pazar yaparsanız gelırım sevgılerle hayırlı bayramlar dılerım

@Mesut Girgiç

Sevgili Mesut Bey
çok teşekkürler...
Her ne kadar zor olsa da, münasip bir boşluk oluşturabilirsem (kayınpederlerde bir kahvaltı falan olmazsa ;) ) inş gelmeye çalışcağım. Bayramlaşma tadında bir birliktelik ve gezi, hoş olur kanaatindeyim. :)

Selamlar...

@mehmet12345

Şaka olsun diye yazdınız galiba :D Ciddiye almadım da hiç :rolleyes: Polis ne işe yarıyor öyle mi İmamlar da yapmıyorlar zaten işlerini :D

Geri