Scudo Sports

Konya

Bu ufaklığı benim için hazırlayan Pınarelli Bisikletten sevgili Mustafa Abimize ve oğlu Ahmet' e çok teşekkür ederim. O markaydı bu markaydı, şu modeldi, bu modeldi derken, ortaya bu yaramaz çıktı.
Ayrıca yol gösterici ve cesaretlendirici yaklaşımları ile, Ahmet Yıldırım kardeşimin de hakkını vermem lazım. Ona da çok teşekkürler.

Scudo
Bende Hocafakıh camiinin önündeki sokakta yağmur sitesinde oturuyorum.Bisikletim çalındı malesef.Ama alınca takılırız ;)

--------------------------------------------------------------------------------
Bende Hocafakıh camiinin önündeki sokakta yağmur sitesinde oturuyorum.Bisikletim çalındı malesef.Ama alınca takılırız

Gecmıs olsun kardesım beklerım

Selam bisiklet dostları...
Ramazan geldi diye pas tutmaya gerek yok.
Hem oruç tutarak sevap hem de pedallayarak aynı zamanda form kazanabiliriz..

Cuma günü saat 15:00 da Realin önündeki benzinlikte buluşup asfalttan pedallayacağız. İftardan önce evlerde olmaca..

Cumartesi günü de saat 15:00 da Realin önündeki benzinlikte buluşup asfalttan pedallayacağız. İftardan önce evlerde olmaca..

Hakeza Pazar günü de saat 15:00 da Realin önündeki benzinlikte buluşup asfalttan pedallayacağız. İftardan önce evlerde olmaca..

Pazartesi gününün proğramını da Pazar günü buluşunca yaparız.. :)

Nasıl seri ilanlarımı beğendiniz mi?
Bayram tatilinin bir gününde de Beyşehire gidiş dönüş yapmayı planlıyorum, onun için yukarıdaki hızlandırılmış pas giderme proğramına katılmanızı tavsiye ederim.. :)

@Mesut Girgiç

Hocam Cumartesi günleri dahil çalıştığım için Cuma ve Cumartesi günlerindeki gezilere katılamam malesef. Geçen haftaki gibi bir gezi yapsak nasıl olur? Cumartesi gecesi + pazar ikindisi :)

Mesut abi yine bomba gibi planlar yapmışsın

@Faruk ÇUBUKCU

Cumartesi gecesine söz veremem. Aslında ben söz vermesine veririm de evden sözümü tutmama izin çıkmaz ve söz havada kalır. :)
Ama pazar gününe buyur bekleriz...;)

Not: Geçen hafta ne güzel olmuştu beh... bisiklet festivali gibi.. gece bisiklet gündüz bisiklet.. Harikaydı :rolleyes: :) Nerde o günler... :ci:

@Mesut Girgiç

Sevgili arkadaşlar, duyduk duymadık demeyin, bu notu okuyanlar duymayanlara söylesin.

Aşırı sıcaklar nedeniyle ve bir kısım ironların arzusunun da katkısıyla pazar günü gündüz yapacağımız gezimizi gece saat 22:00 da meram son durakta buluşarak mtb tarzı olacak şekilde değiştirmiş bulunmaktayız.
Lütfen herkes arkadaşına söylesin, mesaj atsın, telefon etsin vs...

Ayrıca Cuma günkü malas gezisi ve Cumartesi günkü benim evden eve 75 km (dedeninki 90 ı bulmuştur) olan Tutubun beli turumuz için tüm katılımcı ironlara sonsuz teşekkürler.. Çalışan iron ışıldar..

Herkese hayırlı geceler.

Sayın forum sakinleri ve Konyalı bisiklet aşıkları, Ahmet Yıldırım hoca Konyalı bisiklet severleri başka guruplarla aldatmaktadır ekte vereceğim resim bunun bir kanıtıdır.
Not : Bize bu haber başka kaynaklardan geldi. Zaten resmin çekildiği yeri bilmeyiz. Biz o gün orda değildik. Tavuk soteli sac kavurmayı biz yemedik Ahmet Hocanın yaptığı buz gibi ayranı içmedik. Gecenin 10:30 'na kadar çay demleyip içmedik....
http://www.yasincandan.com/yimek/images/IMG_1166.jpg

Memleketimizde en prestijli yerlerden birisidir KuleSite gel görki sadece laf-ı güzaf. Bir bisikletin selesine sahip çıkamayan güvenlik. Prestij diye yutturulmaya çalışılan şey. Hepsinin karşısında bir bisiklet selesi tüm Kule Site çalışan ve sorumlularına gitsin sıradaki parça. Hoppa!

geçmiş olsun.ben sırf bü yüzden arka tekerin milini vidalı somunlu taktım yakında ön tekeride değiştiricem bitek sele kalıcak.seleyide değiştircm ama eriniyorum baya zor oluyo vidalı.

Geri