Scudo Sports

Konya

Scudo
Bence güvenlikten kaynaklanan bir durumsa aynı durum tekrar edebilir.
Kule site yönetiminede internetten ulaş bence bisikletinin kıymetinide anlat adamlar 10 liralık sele diye de ciddiye almamış olabilirler. Çalan adam belli artık kıymetini biliyorda diğerleri bişmiyor olabilir.

Anlattık abı ama gulduler gectıler neyse bı dahakıne akıllı olacagız her yere bısıklet kıtlenmeyecegını bılıyorduk ve daha ıyı ogrendık sımdı Sımdılık tesellımız Bısıkletlerın gıtmemesı sadece

Walla, BMX'le bile gidilebilir bi tur olmuş bu. Pijamalı, terlikli; Mesut abinin dediği gibi. Bu durumda, etraftaki manzaranın bile tadına varılabilir hatta. Ammaaa, ben gelemiyorum. 26 jantı bahane ediyodum, bi de üstüne pazartesi günü İstanbul'da olması gereken bayağı bi evrak ve kargo olayım çıkıverdi. Sebep budur.:eek:

Sevinme "Ahmet Yıldırım yok!" diye
Çıkıverir bi başkası onun yerine,
Dönüşüverir birden ÇufÇuf Exprese de,
Ne olduğunu anlamadan varırsın Konya'y(e). He he heee...

Yolunuz açık, birbirinize olan mesafeniz kapalı olsun; iyi yolculuklar.

@Bugsbunny

Ogün gitmemek için bahane bulma o bahsettiğin şeyleri gelincede halledersin sabah 07:30 da buluşma noktasında olursan bu turu kaçırmazsın:D

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve Bugsbunny

Sevinme "Ahmet Yıldırım yok!" diye
Çıkıverir bi başkası onun yerine,
Dönüşüverir birden ÇufÇuf Exprese de,
Ne olduğunu anlamadan varırsın Konya'y(e). He he heee...

Yolunuz açık, birbirinize olan mesafeniz kapalı olsun; iyi yolculuklar.

Ogün abi hızlı tren yol yapımından dolayı express çalışmıyor Beyşehire :eek: maalesef...:D fakat Bmx ile şov yaparak ne güzel gidilir ama ... :D

@sadık1964

Tamam biraz bahane var; yok değil :eek: Ama gelince yapmaya vakit kalmaz ki tüm bunları hakkaten. 7:30'da buluşma noktasında olup, "yolda geri kalan uykuyu alma" taktiği geçen gidişimizde tutmadıydı :D Bırak yolda uyumayı, evde bile iki gün uyuyamamıştım...Yani saat 7:30'da orada olurum ama, 5 saat sonra Beyşehir değil Büyükşehir sınırları içinde olmam gerek.

@-aht-

E sen de uçarak git be Ahmet; Hezarfen Ahmet Çelebi misali.
BMX ile şov yaparak güzel gidilir ama şovu kime yapacan; kendine. Deee miiiii? Çünkü seni o an izleyecek kimse olmayacak yanında :eek: :rolleyes: :D

Bence Anamur yapmalı
Ermenek üzeri gitmeli
Kaldıysa muzlardan yemeli
E gitmişken 1-2 dalıvermeli

Ne guzel soyluyorsun sen oyle :) sımdı cıkıp gıdesım geldı :) cumartesı pazar bosum :)

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Geri