Scudo Sports

Konya

Scudo
Mesut hocam geziye katılamadığım için üzgünüm ...
arkadaşın kadroda sorun çıkmasaydı yanınızda olacaktım ama inşallah ilerde olur
selamlarımla

Mesut hocam dikkatimi cekti bizim sıcaktan öldüğümüz zamanlarda bile uzun kollu ve boğazlı giyiyorsunuz bunun nedeni saglık açışından mı yoksa bir sonraki gün işe gittiğiniz zaman kızarmamış olmak mı ? :D

@necosoft
gerçekten ya bende merak ettim eğer yararlı oluyorsa öyle zamanlarda bizde öyle yapalım

@necosoft

Ozon tabakasının güneşin zararlı ışınlarını süzemeyecek derecede ince olduğu şu devirde bizim gibi 10-14 sularında bu ışınlara direk maruz kalanların yapabilecekleri en güzel önlem aslında.
Yani, kendini cilt kanseri riskinden korumak.
Ya, giysilerle.. yada uv filtreli güneş sütleriyle.

Cildine güvenenlere sözüm yok ama benim fotosensitif bir cildim olduğu için böyle tedbir almak durumundayım.
Gönüllülere tavsiye ederim. :)

önemli not: Necati üstüste mesaj göndermek forum kurallarına aykırıdır. Senin yukardaki üç mesajının arasında başkasının hiç mesajı yok. İşte bu durum yönetimin dikkatini çekerse puanın eksilere kayar, söylemedi deme güzel kardeşim.

En iyisi mi ben şimdiden kural dışı mesajlarından birini sileyim de kazandığın puanların bari yönetimce silinip boşu boşuna zayi olmasın. ;) Bu arada yeni puanların da hayırlı olsun. :)

Sayın İRONMAN ler funclub gezi fotoğraf sayfamız burası olsun . İRONMAN 42 adlı photoshop çalışmam var onu da imza bölümünüze eklerseniz kendimizi herzaman belli ederiz forumda
Saygı ve Sevgilerimle

@Mesut Girgiç

abi bizde alalım o giysiden o zaman nereden bulabiliriz kaça bulabiliriz

bide ardarda yollamak yasak demişsin bu durum her başlık için geçerli mi? yani illa belirli bir saat beklemelimiyiz ben bazı durumlarda attığım mesajı düzeltemiyorum sebebinide bilmiyorum o zaman alta mesaj atsam - atarlarmı bana:)

@halid acar
Farklı başlıklara mesaj atabilirsin. Ama mesajlar sırf mesaj sayısını şişirmek için ise yönetim yine banlar. :(

abi bide o giydiğin giysiyi nereden bulabiliriz ? ve fiyatı ne kadar?
bütçeme uygun ise almayı düşünüyorum

@halid acar

Ben o giysiyi ve benzerlerini Delta ve Yeşilbisiklet adreslerinden aldım.
Bu sitelerde malzemeler bazen indirime girer. İndirime girdiği dönemlerde alışveriş yapmak çok avantajlıdır. Değiştirerek giyebileceğin 2-3 takım spor giysin olabilir.
Tekstilin özelliği mikropoor yapıda olup teri dışarı atıyor havayı da içeri alıyor. Böylece çabuk kuruyor ve üşütmüyor.
Markası da "coolmax" idi sanırım. (yanlış hatırlamıyorsam)
Benzer malzemeden yapılmış başka marka giysileri diğer spor mağazalarından da bulursan kaçırma. Ancak büyük spor markaları aynı malzemeleri, bisiklet mağazalarının indirim dönemlerine göre neredeyse 10-15 kat daha fazla paraya satıyorlar, demedi deme.. ;) Bence marka satın alma, teknoloji satın al.

• Beğen
Tepkiler: halid acar
eeee hemşerilerim yazarda ben boş dururmuyum hiç bende AKŞEHİR den ömer kabul yanlız yaşam ve gezilerim KARABÜK ilinde ve civarları inş birgün beraber oluruzzz saygılarım laa omerkabul4278@hotmail

Geri