Scudo Sports

Konya

Scudo
@M.Emin Doğan

doğru yerdesiniz bu başlık altına yazılan en son mesajları takip edebilirsiniz.iyi günler

@KaanDurgut

Yeni otogar ile Yazır mahallesi arasında biryerde.
Biz de orada bir gezi yapıp fotolarını bu sitede paylaşmıştık.
Arama motorundan bulabilirsin. ;)

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
@M.Emin Doğan
Bizzat ta görüşebiliriz, özel değil ise buradan da paylaşabiliriz. :)

Çok özel değil tabiki. Buradan zor ve uzun olur diye düşündüm. Ben de sizin iletişim bilgileriniz olmadığı için tel. no yazmıştım.
Yaklaşık 5 sene önce bir Konya-Antalya arası 3 günlük bisiklet gezimiş olmuştu. Sizin organize ttiğiniz bu geziye ilişkin biraz daha detay konuşursak size katılabilirim diye düşündüm:)

Aaaaaa Mesut hocam! Çektiğin fotoğraflar çıkmamışşşş:D Gezmek güzel senin çektiğin güzel fotolar da Türk kahvesi:) O fotolarla bi tur daha atmış oluyorum

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
DUYURU DUYURU.

Turumuza katılacak 7 kişi kesinleşti. 8. kişi hala tam net değil.

Bu hafta son haftamız.
Cumartesi günü yola çıkıyoruz inşallah.

Bu hafta içi antrenmanlarınızı TAM TEÇHİZATLI, FULL KAMP MALZEMELİ olarak yüklü bisikletlerinizle yapmanızı tavsiye ederim.

Yük taşımaya alışın arkadaşlar. Zira 3 gün yaklaşık 350 km boyunca dere tepe ova bayır o yüklerle yek vücut olacaksınız.. :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve seyrencem
DİKKAT........!

Geziye katılan veya katılacak arkadaşları uğurlamaya gelecek sevgili bisiklet dostları:

Buluşma noktamız Mesut hocamın bilgisi dahilinde değişmiştir.

Gezimizin başlangıç saati aynı olması kaydıyla buluşma yerini 30.05.2009 Cumartesi Mevlana’nın Yeşil Türbesi yanı olarak düşündük. Saat yine aynıdır, sabah 9’dur. Buluşmak dileğiyle.

Özellikle geziye katılacak arkadaşların teyidini almamız önemli. (Ben özel mesaj atarak, e-postası olanlara e-posta göndererek, telefonu olanlara telefonla ulaşarak haber vereceğim.) Arkadaşlar öncelikle bu forumda teyit alalım, veya bana özel mesaj atabilirsiniz yahut Mesut hocama buluşma yeri değişikliğini öğrendiğinizi bildirebilirsiz. (Ben Mesut hocamla ayrıca haberleşirim) Şayet 1 kişinin teyidi alamazsak buluşma noktamızı değiştiremeyiz. Bu nedenle geziye katılacak arkadaşlar bu haberi aldıklarını en geç 29.05.2009 Cuma günü saat 17.00 a kadar bildirirlerse bu değişikliği yapacağız. Lütfen duyanlar duymayanlara bildirsin

Gezi yeri değişiklini bilenler

1- Ben (İsmail)
2- Mesut hocam

DİKKAT!

Geziye katılan veya katılacak arkadaşları uğurlamaya gelecek sevgili bisiklet dostları:

Buluşma noktamız Mesut hocamın bilgisi dahilinde değişmiştir.

Gezimizin başlangıç saati aynı olması kaydıyla buluşma yerini 30.05.2009 Cumartesi Mevlana’nın Yeşil Türbesi yanı olarak düşündük. Saat yine aynıdır, sabah 9’dur. Buluşmak dileğiyle.

Özellikle geziye katılacak arkadaşların teyidini almamız önemli. (Ben özel mesaj atarak, e-postası olanlara e-posta göndererek, telefonu olanlara telefonla ulaşarak haber vereceğim.) Arkadaşlar öncelikle bu forumda teyit alalım, veya bana özel mesaj atabilirsiniz yahut Mesut hocama buluşma yeri değişikliğini öğrendiğinizi bildirebilirsiz. (Ben Mesut hocamla ayrıca haberleşirim) Şayet 1 kişinin teyidi alamazsak buluşma noktamızı değiştiremeyiz. Bu nedenle geziye katılacak arkadaşlar bu haberi aldıklarını en geç 29.05.2009 Cuma günü saat 17.00 a kadar bildirirlerse bu değişikliği yapacağız. Lütfen duyanlar duymayanlara bildirsin

Gezi yeri değişiklini bilenler

1- Ben (İsmail)
2- Mesut hocam

Sadece buluşma yerimi değişti yoksa gideceğimiz güzergahtamı değişti?

Tam olarak güzelgahın nerden geçeceğini yazarsanız size yolda katılabılırız !

slm akdeniz turunuzu epey zamandır yazılarınızdan takip ediyordum yola çıkarken sizleri uğurlamaya gelecektim fakat bende 28.05.2009 da alanya konaklı tesislerindeyim 31.05.2009 da dönecem alanyada sizlerle umarım karşılaşırız hepinize kazasız belasız geziler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
değişikliği gördüm 9 da mevlana yeşil türbe önü

@sgtalper

Çok güzel. Seninle birlikte gezi ekibinin hepsinin teyidini almış olduk. Teşekkürler görüşmek üzere

bu perşembe iki arkadaş

konya beyşehir huğlu derebucak başlar sırtköy manavgat gezisi yapacaz.

perşembe akşamı bizi huğlu ya da derebucakta misafir edebilecek kimse var mı???

ya da nasıl ücretsiz konaklayacağımızı bilen?

çadır almıyoruz yanımıza.

Arkadaşlar yarış dönüşü Gürcistan'lı arkadaşlar bana bir anahtar teslim etti. Sanırım bir arkadaş kendi anahtarını Gürcistan'lı antrenöre teslim etmiş ve yarış sonrası karışıklık nedeniyle anahtar onlarda kalmış. Anahtarlıkta F-16 uçak maskotu var. Anahtar sahibini tanıyan varsa benimle irtibata geçsin lütfen.

Not: Anahtar sahibi büyük ihtimal eski sağlık ocağında kalan Ankara'lı arkadaşlardan birinin olması gerek ;)

Geri