Scudo Sports

Konya

Scudo
Cumartesi günü saat 15 de meram son duraktaki tarihi taş köprüde buluşacağız bu kesin.

Pazar günü için eğer Zeplin hoca dan cevap gelmezse sabah 8 de yine meram son durakta tarihi taş köprüde buluşup BULUMYAYA gidip dönelim derim.

Mesut Abi yukarda haritanın linkini yollamıştım ya görmedin heralde.
İçeriçumra'yı solunuzda bırakıp Karaman yolundan ilerliyorsunuz, Alibey Höyüğü'nü geçip, sol taraftaki sapaktan sapınca bir iki kilometre sonra o obruk görünüyormuş zaten. Gökhüyük Köyü'ndeymiş.
Buradan, yani Çumra içinden de gidiliyor ama yolu daha uzun olur hiç gerek yok, direk ana yoldan gidiyorsunuz. İçeriçumra'ya sapmadan. O tarafta görülmeye değer başka bir şey yokmuş malesef :(
Hava son iki gündür fena değil ama hafta sonu nasıl olur bilemem :)

• Beğen
Tepkiler: canmurad ve sprint
Formunuzun yeni üyesi olarak Allah'tan hepinizin pedalına kuvvet vermesini diliyorum. İnşaallah en yakın zamanda görüşebilmek dileklerimle...
Mesut Abime ayrıca selam ve hurmetlerimi sunarım.

• Beğen
Tepkiler: canmurad ve sprint
mustafa abi tanıdın mı beni ben ekrem geçen çarşamba akşamı sizdeydik veysel abilerle falan:D

@zeplin.ates

Hocam, harita linkini görmemiştim. Sen uyardıktan sonra gittim baktım.

Tamam, oraya biz gideriz. Yolu asfalt galiba. Yol lastikleriyle geliriz.
Sen de gelecek misin?
Geleceksen nerde nasıl buluşuruz?
Konyadan etliekmek tereyağlı börek falan istersen yaptırıp getirelim Hocam. Selam ve saygılar. :)

• Beğen
Tepkiler: canmurad ve ateze
mesut abi saat ve yer tam olarak belli oldu mu nerede nasıl ne şekilde görüşebileceğiz? yarın belki koşuya gelemeyebilirim diye soruyorum...

• Beğen
Tepkiler: canmurad
@Mesut Girgiç

Mesut Abi öncelikle çok teşekkür ederim burada yalnız olmadığımı düşünmeme neden oluyorsunuz.

Ben öğrencilerle Konya'da sinemaya ve buz patenine gideceğim o yüzden katılamayacağım size :(

Bu arada bugun burada yağmur yağdı :( epey de bir rüzgar var, ona göre hazırlıklı gelin, yol lastiği ile gidebilirsiniz, yolu düzgünmüş.

CUMARTESİ GÜNÜ KOŞUYA GELECEK ARKADAŞLARA DUYURULUR.

Halen devam etmekte olan yağmur dolayısıyla parkur çamur olacağından ben dağ koşusuna gelmeyi düşünmüyorum. Koşmak isteyen arkadaşlar beni beklemesinler.
Katılanlara keyifli koşular dilerim.

PAZAR GÜNKÜ BİSİKLET GEZİSİNE KATILACAK ARKADAŞLARA DUYURULUR.

Zeplin hanım Çumrada olmayacağından Çumra gezisi iptal edilmiş olup, daha önce planladığımız üzere Tarihi Meram Köprüsünde saat 8 de buluşup Bulumya ya varıp geleceğiz inşallah.
Yol bisikletleriyle gelebilirsiniz. Herkes kendi ihtiyacı kadar yiyecek getirsin ki piknikli gezi olayı süresiz iptal olduğundan kimse dağ başlarında aç kalmasın.

ya mesut abi rudi adlı arkadaşa ulaşamıyorum bir yardımcı ol lütfen bana

semekent, ben aldım bisikleti biraz da senin sayende oldu çünkü pınarelli bisikletten aldım, aspect 50

• Beğen
Tepkiler: semeket
@treks

Ben sana onun özelden cep telefonunu vereyim. Forum içi ticari görüşmelerinizde de özelden görüşün lütfen. Kendisinin bu sitede dükkanı olmadığı için her türlü ticari temalı umuma açık mesajda diyaloğunuz editlenmek durumunda kalınır ve üyelik kayıtları riske girer.

Kolay gelsin. :)

• Beğen
Tepkiler: sprint
önemli değil abi inşallah bisikleti görmeye ayrıca tanışmayada fırsatımız olur hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanın...

Arkadaşlar biraz erken olacak ama bu hafta gezi hakkında bilgisi, planı olan var mı?

@smh42

Mesut abi ben de bu konuda arkadaşa katılıyorum. Sen ne dersen "o!"

• Beğen
Tepkiler: semeket
Geri