Scudo Sports

Konya

DİKKAT DİKKAT DİKKAT
GEZİ DUYURUSUDUR.

ARkadaşlar bu haftaki proğramımız şöyle:
Cumartesi günü
saat 16:30 da Meram sonduraktaki tarihi köprüde buluşup Tavusbabada mtb ve/veya koşu yapacağız. Hava kararmadan gezimiz biter inşallah.

Pazar günü
sabah 09:00 da Sü Meram Tıp Fakültesi (Akyokuştaki) önündeki tatlı su çeşmesinde buluşup Akyokuştan- Kentromanına gidip yine asfalttan geri döneceğiz.

not: Artık gezilerimizde planlı proğramlı yeme içme etkinlikleri kaldırılmıştır. Herkes kendi ihtiyacı kadar yiyecek getirir yada getirmez. O herkesin kendi bileceği bir şey. Kan şekeri düşmelerine karşı yeterli olabilecek miktarda yiyecek getirseniz yeter bence

Scudo
evet merkezdeyim istanbul caddesinde oturuyorum istersen yardımcı olabilirim..

teşekkür ederim, pınarelliyle bir irtibat kurayım, sana tekrar dönerim.

tamam önemli değil inşallah gönlüne göresini bulursun...

Arkadaşlar bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonu gezilerimize katılamayacağım:eek: ama gönlüm sizlerle hepinize iyi geziler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: smh42
cumartesi gelemem ama pazar inş. geleceğim.

saolasın, dün aradım da kron yokmuş xc 1000 arıyodum ben

hmm tmm aslında banada bu bilgi iyi oldu sağolasın bende xc1000 arıyordum artık scottlara bakacam veya konya dışından bir yerlere bakacam iyi günler...

Bu ne ruzgardır mubarek esip gürlüyor, tutup savuruyor, önüne kattı mı uçuruyor, yarına İşaallah gezenlere mani olmaz.

scoottlarda da yüzde 20 indirim varmış galiba, değeelendirilebilir aslında, eğer uygun xc1000 bulabilirsen haberleşelim olur mu?

• Beğen
Tepkiler: semeket
bu bilgiler içinde teşekkürler ben araştırmaya devam ediyorum sanırsam konyada yok kron xc1000 ankarada falan vardır parayı denkleştirebilirsem ankaradan alabilirim kronu...

ya döviz fırlamasaydı scoott fiyatı iyiydi ama şimdi aspect 50, 700 lirayı bulacak gibi ben onu düşünüyordum...

• Beğen
Tepkiler: semeket
DİKKAT DİKKAT.
Önümüzdeki cumartesi günü Meram son duraktaki tarihi köprüde buluşup Tavusbaba da 6-10 km. arası koşu yapacaz.

Yine önümüzdeki pazar günü inşallah bisikletle Karaman yolu üzerinden Çumrayı geçince yolun sol tarafındaki Obrukları görüp gelecez.
Zeplin hocamdan bu konuda fizibilite yapmasını rica ediyoruz.

8 mart pazar günkü gezi fotolarını yarın öğleden sonra yollayacağım.
Selamlar.

bizi aydınlattığın için teşekkürler Mesut Abi...

@Mesut Girgiç

Ricanız benim için bir emirdir efendim :)
Yarın öğrenirim, nedir ne değildir bu obruk olayı :) Yazarım buraya.
Mesut Abi, bu gezinin fotolarını şimdiden beklemeye başladım bile :)

@Mesut Girgiç

Mesut abi cumartesi günkü koşuya normal şehir bisikletim var onla gelsem bir sorun olurmu acaba?Bisikletle nereye kadar çıkacağız?şimdiden çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Buradan videosunu izleyebilirsiniz;

(link)

Burdan da Gökhöyük Köyü'nün yoluna bakabilirsiniz :) İçeriçumra'yı geçince hemen solda :)

(link)

Son zamanlarda burada feci fırtına var umarım hafta sonu hava güzel olur da keyifli bir gezi geçirirsiniz.

Geri