Scudo Sports

Konya

sille ve barajı, tatköy civarında cok güzel patika yol ve tırmanışlar var sille barajına sag koldan iniliyor çok güzel bir manzara ve bentin ön kısmına inilince nehir yatagından sille merkeze iniliyor cok güzel bir parkur görmeniz dilegiyle

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Ilgaz
Scudo
@whybee

okul var benim orada.selçuklu anadolu lisesi...
tamam oluşturalım bir gurup daha, şehir içi hafta içi kısa turlar için:D
fakat abi kendinizi bi tanıtsanız güzel olacak.yaş falan yani.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Ilgaz
ne oluyor yaww .hafta içinize karışmam ama ,haftasonu bir gurubumuz var zaten.. way bee abi ,pazar sabahları inş. ironlara bekliyoruz..
zeki kulağını çekerim heee :)

@canmurad

ehuehu.yok canmurad abi yau, herzaman ironman lerleyim zaten.
whybee abi extreme takılıyor galiba, avatarda felan bmx türü olunca o yüzden dedim beraber haftaiçi şehirde turlarız diye.yoksa ironman lere yamuk yaparmıyım hiç:)

@zürey

hee şöyle ..:D whybee abiyide inş. bekleriz . :)
bir an için ayaküstü satışlara mı geldik dedim di :cool:
eee bırakmak yok artık .iron yazı işleri bütün ironları takip ediyor . raporlar angarya şefine veriliyor :)

selamlar can murat abı sızınle tanısmadık umarım seneye beraber pedallama ımkanımız olur basta angarya muduru olmak uzere tum ıronlara sevgıler saygılar ıletırsenız sevınırım :)

@sercangedik

sercan abi nerelerdesin yau.seninle beraber 1, en fazla 2 sefer pedallamıştık.bir daha fırsat olmadı.sanırım seneye geleceksin tekrar konyaya.
en kısa zamanda görüşmek, pedallamak dileğiyle.kendine iyi bak

@sercangedik

inş. tanışırız sercan kardeşim . neden seneye anlamadım ama ,selamınızı ileteceğim .bu arada konya ankara arası bir yerlerde buluşalım yaww :)

zeki anlaşıldı tamam :D

• Beğen
Tepkiler: mustafakaranfil
Zeki Biz 112 Mehmet'le Hemen Hemen Hergün Şehir İçi Kısa Sürüşler Yapıyoruz.
Bosna Ankara Yolu Seleaddin Eyyübi Tepesine Filan Gidip Geliyoruz Katılmak İstersen Memnun Oluruz 10-11 Gibi Buluşup 1-2 Gibi Bitiriyoruz Biliyorsun İronman lere Yetişmek İçin Çalışmak Gerek
Bizim Evler Realin Orda İsteyen Katıla Bilir Bekleriz

tamm abi haberleşiriz o zaman.ben özelden telefon numaramı yolluyorum.görüşürüz

bu arada son geziden sonra benm bisikletin aynakolda bir boşluk meydana geldi.b,r süre devre dışıyım.o problemi hallettikten sonra katılabilirim turlara.

Tamam Kardeş
Bisikleti Kime Götürüyorsan Bi Ara Benim Rubleye Baktıralım Sen Pazar Gün Gördün Nasıl Sallanıyor :(

slm murat abi nasılsın hayırlı olsun kaskı almısın keske paraya kıyıp sana yakısanı alsaydın

Geri