Scudo Sports

Konya

s.a abiler bende yeni bisiklet alcam biri beni facede eklesin konuşalım bende kararlıyım bisiklet turlarına katılcam eldivenim ve kaskım var

Scudo
Fatih abiciğim ellerine emeklerine sağlık bu güzel çekimleri gecenin yarısında emek çekerek ve sabrederek bizlere hazırladıgın içinde ayrıyeten çok çok tşk.ler....

• Beğen
Tepkiler: Fatih Sert
@Yavuz Çetin

Ağrıs petrol de sabah çorbası içeriz. Onun dışında su için durulur ama kısa. Aşırı bir tempo olmaz. Aşağı yukarı 25 - 26 km ortalama ile tempo tutarız. Beyşehirde duruma göre kuvvetli bir yemek... ortala pedallama süresi 4 saat gidiş.. Selamlar.

Beyşehir'e pedallamak bir türlü nasip olmadı. Geçirdiğim küçük bir kazadan dolayı bu tur'a , sezonu erken kapattığımdan dolayı da bundan sonraki turlara katılamayacağım. Seneye yine birlikte pedallamak dileğiyle Allah'a emanet olun.

@Hamza Hakkı

Hamza geçmiş olsun umarım önemli şeyin yoktur. Bu arada bizde sezon kapanmaz. Yaz kış devam eder inş.

@Fatih Sert

Asfalt yanıkları dışında çok bir şeyim yok abi Allah'a şükür. Evet Ironmanlar sezon kapatmaz ama sınava hazırlanacağım için bu sene süremeyeceğim :(

TUR ANONSU
02.09.2012 Pazar Günü
Sabah 08:30 da Yazır Medaş Önünde buluşup kampüs içerisinden malası tersten dolaşacağız. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda olduğu için tempo çok yüksek olmayacaktır.
Katılmak isteyenler atıştırmalık, patlak seti, pompa çakı alyan getirebilirler.

• Beğen
Tepkiler: aykut168
tahminimce 35-40 km olur buyrun gelin inşaallah

s.a patlak seyi pompa çakı alyan nedemek oluyor bende katılabilirmiyim 17yaşındayım bende 3gündür bisiklet sürüyorum 3günde 67km yaptım

ben yeni yolda oturuyorum otogarın orada buluşacağız doğrumu kaç saatlik bir gezi olacak ?

Turu patlaklı, zincir kopmalı ama sağ salim tamamladık.
Ortalama hızımız 17,43 km/saat bisiklet üzerinde geçen toplam süre :02:24
Toplam Mesafe 42,27 km
max hiz:60,6 km

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
Geri