Scudo Sports

Konya

Arkadaşlar bisikletimi garanti kapsamında servise götürmeyi planlıyorum bana kimi önerirsiniz.bu arada bisikletim istanbul m.

Scudo
Nene Hatun parkı içerisinde cami karşısında YK Bike var. Faturanızla beraber götürün ilgilenirler.

belki aramanada gerek yoktur aradığın aksesuarlar neler bulunur belki

11/08/2012 Cumartesi saat 22:30 da dedeman otel onunde bulusup sahura kadar mtb yapacagiz. Sille den altinapa ya gidecegiz ordan dereden donecegiz.herkez yaninda isik kask vb. Guvenlik ve aydinlatma ekipmanlarini getirsin...

@Yavuz Çetin

Abi Tatköy'den Sulutas'a 2 kez gittim. Sulutas'a giderken bence yokuşlar daha dik.

Gençler selam.

Bayramın 2. gününden itibaren aerob koşullarda cereyan edecek, çok katılımlı, her türlü kısa yada orta mesafede yol yada hafif arazi şartlarında planlanmış gezileri değerlendirmeye niyetliyim inşallah. :D
Not:Antrenman formatındaki anaerob turlar ilgi alanım dışında kalmaktadır.:(

21 Ağustos 2012 Salı günü saat 17:00 gibi Meram köpürüsü yanında Çamlıbel'de buluşup bayramlaşacağız inşallah. Ardından da dere, altınapa ile ufak bir mtb yapacağız inşallah. Bisikletini kapan, kapamayan herkes gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: ersin42
farukcuğum :) şimdi ufak bi gezi mahiyetinde mi olacak yoksa bi idman gibi mi ? :) duruma göre mayo giyip giymeyecegime karar vercem. :)

TÜM DOSTLARIN GEÇMİŞ BAYRAMINI TEBRİK EDERİM...

Pazar Günü (26 Ağustos) güzel bir arazi yapalım inş.
Saat 9.00 da Meram Köprüde buluşalım.
Krom yataklarından Köseleri aşalım.
Salalı ya inmeden Gaysılı Dereye patikadan geçelim.
Altınapaya inip gerisini keyfimize bırakalım.

Suluklu ve bayram şekeri takviyeli gelelim. :)
Buluşmak üzere....

Özlemiştik böyle bir geziyi Tşk.ler fatih abi sözümüz sağlığa inş. pazar sabah 9 da tarihi köprüde bayram hurmasıyla :)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Sert
Hoşgeldin Mesut abi baya bir aradan sonra ( belki ) demek hayranlarını üzebilir:) bence sen garanti aramıza dön pazar günü bekliyoruz....

• Beğen
Tepkiler: Fatih Sert
@Mesut Girgiç

Üstadım,

Sizinle pedallamak mutluluk olur.

Gençleri bu parkur anca keser diye düşündük.

Bizde onlara ayak uydurmaya çalışıyoruz.

Kalben selamlar...

Geri