Scudo Sports

Konya

Scudo
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim bende konyadayım realr nin o taraflarda oturuyorum eğer tur gezi vs. varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim küçük çaplı geziler tercihimdir bilginize teşekkür ederim.

kestel köyümüzün eski adı. şu an ki adı BEYKAVAĞI . şahörenden sonra geliyor... ;)

@MustafaAslankangal

Gezimizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yusuf beyin ikramı Ahmet abini emeği arkadaşların sohbeti, Cengiz'in misafirperverliğininden dolayı haklarını helal etsinler. Güzel bir geziydi. Hatta gezi bir ara pikniğe dünüştü.

GEZİ ANONSU....
08.07.2012 PAZAR saat 06.55'de Tıp Fak. Karşısı Petrolde Buluşup, Sağlık (Ağrıs Petrol)'e çorba içmeye gideceğiz inşaallah. Yaklaşık 45+45= 90 Km kadar olan bu gezimiz biraz tempolu olacak. Saat 12.00 civarında evlerde olmayı düşünüyoruz inşaallah. Yol bisikleti tercihimizdir. Yanınızda bi çorba parası; bu çorbalı gezimizde sizin de tuzunuz olsun derim.

Ya arkadaşlar böyle daha yeni başlayanların katılabildiği bir mtb yapabilir miyiz yarın?Özellikle seçuklu real de oturanlara sesleniyorum...

Ben de reale yakınım.Bir bisiklete yeni başlayan ve hevesli bir mtb grubu kursak hiç fena olmaz...Gerçekten çok güzel etkinlikler var ama kondisyon yavaş yavaş olan bir şey.O yüzden başlangıç ekibi iyi bir fikir olabilir.

bende meramdayım haber ederseniz her türlü katılırım inş. 545 719 55 03 mesaj atmanız yeterli :D

Bu hafta bir gezimiz olsun.
Ama Beyşehir yolu Ağrıs çorbacısı olmasın
Ladik te yol çalışması var o da olmasın
Aksaray obruk yolu sıkıcı olur olmasın
illa ki yol olsun diyorsak
Hatunsaray+Akören olsun mu
Pidelerin içini biz hamurunu firunci hazirlasun
Yiyenlere helal olsun az da parası olsun

yapalım kardeşim saat kaçta nerde ? benim 13,30 16 arası dershanem var sonrasında müsaitim 545 719 5503 mesaj atarsan haberleşelim kardeş :)

kardes hastalik soz konusu gexiyi iptal ettim.ama bir gun yapalim grziyi.guzergahi bisikletyarenleri.com a yszdim.bakabilirsin.gorsz.

30 temmuz 2012 pazartesİ gÜnÜ akŞam saat 21.45'de tarİhİ meram kÖprÜ'de buluŞarak toprak zemİn olan dere yolundan altinapa ve oradan da sÏlleye action yaparak konya'ya dÖnmece.. Önemlİ not : MÜmkÜn İse herkes en azindan Ön farlarini; yok İse kafa farlarini alsin... Bİr de yaniniza orucu bozacak nİtelİkte yİyeceklerden de alabİlİrsİnİz.... DÖnÜŞÜ merak etmeyİn, sahura kadar dÖnmÜŞ oluruz İnŞaallah..

Havzanda açılan yer Sakallıoğullarına ait. Geçenlerde iç lastik sormaya gittim, oradaki vatandaş "ben bilmem sonra gel" dedi, "ne kadar sonra" dedim, "teravihden sonra" dedi, kaçtım. Zaten sakallıoğullarının esnaflığı kötüydü kötülüklerinden hiçbirşey kaybetmemişler.

Valla ben bisikleti pınarelliden aldım aksesuarları da.Ancak pınarelli gerçekten piyasa değerinin üstünde satış yapıyor.Fakat hakkını yememek gerek Konyadaki en profesyonel dükkan...Önceden salcano sedona focus falan satıyorlardı ama artık sadece giant trek scott markalarının bisikletlerini getiriyorlar.Özceylanlara gelince gerçekten herşey oldukça uygun ancak her aradığınız şeyi bulamayabiliyorsunuz.Ykbike da çok iyidir.Çalışanları Necatiyle Mustafa iyi çocuklar kendileri yarışçı zaten hertürlü konuda yardımcı olurlar.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ekentok
Valla ben bisikleti pınarelliden aldım aksesuarları da.Ancak pınarelli gerçekten piyasa değerinin üstünde satış yapıyor.Fakat hakkını yememek gerek Konyadaki en profesyonel en üst seviye dükkan...Önceden salcano sedona focus falan satıyorlardı ama artık sadece giant trek scott markalarının bisikletlerini getiriyorlar.Özceylanlara gelince gerçekten herşey oldukça uygun ancak her aradığınız şeyi bulamayabiliyorsunuz.Ykbike da çok iyidir.Çalışanları Necatiyle Mustafa iyi çocuklar kendileri yarışçı zaten hertürlü konuda yardımcı olurlar.

Geri