Scudo Sports

Konya

Scudo
Arkadaşlar artık bende aranızdayım.salcano istanbul m modelinde siyah bir bisikletimle hobiye merhaba dedim.tekrar merhabalar.

Yasinduran abime katılıyorum. SAL'da öğrenciyim ve tur için isyan çıkarırım :D

Cengiz abi MTB var bende istersen senle bi Sille falan yaparım yaş küçük olunca annem pek izin vermeye rahat hissetmiyor kendini. Cevabını bekliyorum Real'in arkasında oturuyorum.

@Fatih Sert
Şimdiden hayırlı mübarek olsun Fatihim. O Mübarek yerlere de bisikletle gidip gelmeyi Rabbim nasip etsin bizlere (en azından bana) inşaallah. Bol dua edin inşaallah. Özellikle benim, bisikletle oralara gitmem için.... Olur mu?

@AHMTB

Orada mekke emirine fetva soracağım üst katta tavaf olur mu, bisikletle diye. Alırsam fetvayı hazırlanın pedallar. Şaka bir yana dualar daim ve tarafeyn inş. Allah razı olsun kardeşim.

@Fatih Sert

Abi yolun açık olsun bizim için de dua etmeyi unutmazsın. Görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: Fatih Sert
Hayırlı yolculuklar Fatih bey Allahım bizlere de oraları görmeyi nasip eder inşallah bizler içinde dua edin.Tekrar görüşmek ümidiyle yolunuz açık olsun.

• Beğen
@Faruk ÇUBUKCU
Dağ sıkılmasın
Ani rakım değişikliği iyi olmaz
Neden hep Aladağ,
Geyik dağı ol maz mı
;)

@bisikletseven

Fatih Abi Aladağ'a çıkmayan icazet vermiyoruz diyordu du o yüzden. Asaletimiz iyi bi tasdik olsun :)
Tatköy'e yukarıdan giderken iyi bir dağ daha gördüm üzerinde vericiler falan da vardı oraya da çıkabiliriz.

Helali hoş olsun hayırlı yolculuklar. Bizleri de dualarında unutma ağabey.

• Beğen
Gezi Anonsu 24.06.12 pazar
Saat 8,00 Sille Yolu Erenköy Otobüs durağı buluşmaca,
dağlarda mtb yapmaca,
yollar bulmaca,
Altınapa' ya uçmaca inş.

AHMET YILDIRIM

Yarın geleyim inşaallah da scorpionumun son kez hakkını vereyim:)

Geri