Konya Valilik Binasından Derbent Merkeze Kadar Tam olarak 59,1 Km.dir. Yani 60 km. demekde bir sakınca yok sanırım. Gidiş-Geliş de 118 Km ediyor. Buna da 120 diyebiliriz o zaman. Herkesin evi çeşitli semtler de olsa da; Mesafe olarak Valilik Binası baz alınır. Bilgilerinize...
Kondüsyon yoksa muhtemelen akyokuşu çıktıktan sonra açılan farkı görüp bu böyle olmaz deyip geri dönersiniz ama ben tek başıma da sürerim derseniz Derbent'e gelebilirsiniz sıkıntı olmaz.Her şey kafada bitiyor.(Tecrübe)
Abi belli olmayan bi şey yok Fatih abi her şeyi yazmış zaten.Yarış yapmayacağız fakat kondüsyonsuz birinin Beyşehir yolunda 20 km/h tutturması baya zor.
Arkadaşlar sizden Konyada suntour XCR ve XCM v fren uyumlu maşa bulabileceğim yer tavsiyesi istiyorum.Pınarellinin sitede sadece pro marka maşa var.YK'da xcm var ama hem beyaz hem sadece disk fren uyumlu.Başka bildiğim de yok nerelere bakayım bunun için? Veya bu arkadaşlar sipariş üstüne getirebiliyor mu?Bu arada kondisyon sıkıntı olur diye geziye katılmadım umarım iyi vakit geçiriyorsunuzdur
sevgili dostum,
yemek önemlidir, gıda konusunda bilinçli olmak lazım.
asfalt sorunu ülkemin gerçeği, daha ne gördün ki. )
dağ çıkış ve inişi muhteşemdi. detaylar ve görseller yakında...
elalem neder umrunda olmucak aga alıcaksın aletini takıcaksın kaskını eldivenini gözlüğünü kafanı kafana göre yaşayacaksın elalem neder die takılıp kalırsan emin ol konya hiç bir şey yapamazsın bizim insanımız biraz ..... sıkıntılı
Tüm dostlar hakkını helal etsin. 3 hafta kadar aranızda olamayacağım. Hayırlı bir yolculuk programımız var Rabbim nasip ederse.
Turlar konusunda organize bir şekilde hareket edilmesi bereketli olur. Ahmet Yıldırım kardeşimizle irtibatlı olarak turlar devam eder inş.