Scudo Sports

Konya

@drcnd

Öncelikle hoş geldiniz. Mustafa abinin yerine cevap vereceğim biraz ama :) Yol bisikletiyle Mustafa abigilin gittiği parkura gidersek sorun olur. Oturduğunuz yerden Meram'a tramvay gitmiyor. Bildiğim kadarıyla bisiklet almıyorlar tramvaya. İsterseniz yarın saat 9:30 da ben otogarın girişindeki ışıklara gelirim beraber katılırız geziye.

Scudo
olur hamza kardeşim,otogar camisinin kapısında 9:30 da buluşalım.görüşmek üzere benim bisikletim bianchi esprit,mavi gri.Nese tam cami girişinde olurum 9:30 da kardeş tamam.

Merhaba arkadaşlar, Konya'da TREK 4300 d alabileceğim bir yer var mı?

@Fatih Sert

Hafta sonu da bir tur bekliyoruz Fatih abi ama iki kişilik değil. :D

Pazar(03/06/12) günü için Gezi anonsu saat 07:30 sille yolu kipa alışveriş merkezinin önünde buluşup Sille,Tatköyün üsütünden altınapaya ineceğiz.Dere yolundan tekrar Konya'ya dönmece (Azıklarınız yanınızda olsun)

Bir tur duyurusu da bizden. :) Yarın saat 09:00 Otogar Medaş önünde buluşup Ladik'e çorba içmeye gideceğiz.

@Hamza Hakkı

Yol grubu çalışmalara başlamış:)ama ben gelemeyeceğim geçen bisikletten düştüm ve hasar büyük.Size güle güle.

@Hamza Hakkı

Hocam güzergaha baktım da valla çok şanslısınız. Yol otogar başlangıcı yokuş aşşağı ve malum Konya mız tepsi gibi dümdüz. Bugünkü gezimde yokuşlar beni öldürdü valla.
Benim için de için çorba. İşkembe paça olsa da içsek valla.
İyi akşamlar

@ali kaplan

Geçmiş olsun en kısa sürede iyileşmen dileğiyle.

@Muzaffer Gül

Güzergahımızda iki tane iddialı yokuş var gerisi dediğiniz gibi düz. Biz de yokuş arıyoruz burada :). Bir gün beraber çorba içmek dileğiyle bol pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Muzaffer Gül
Sevgili Dostlar;
Konya Bisikleti Kalkındırma Derneği olarak,
10 Haziran Pazar Günü Derbent' e, yayla şenliklerine gidiyoruz.
Etkinlik proğramı şöyledir.

... 1- Saat 8.00 Tıp yolu, Başak İlöğretim Okulu yanı petrol de buluşulacak.
2- Saat 11.30-12.00 Derbent' e Tepekent üzerinden ulaşmayı planlıyoruz.
3- Yol gurubu ve dağ gurubu olarak iki farklı türde Derbent' e ulaşacağız inş.
4- Yol gurubu Derbent' teki etkinliklerden ve yemekten sonra Nurettin Kirpiksiz abimiz liderliğinde Konya' ya dönüş yapacaklar.
5- Dağ gurubu, Derbent' teki yemekten sonra Aladağ' a zirve yapıp, dağın güney kanadından iniş yaparak, Kızılören üzerinden Konya' ya dönüş yapacağız.

Detaylar;
1- Yol gurubu gezisi 60 km gidiş geliş olmak üzere toplam 120 km. dir.
2- Ortalama hız 20 km/saat olarak öngörülmektedir.
3- Yol gurubu katılımı için alt yaş sınırı 16 dır.
4- Dağ gurubunda 60 km gidişten sonra 10 km sert tırmanış bizleri beklemektedir.
5- Dağ gurubunda alt yaş sınırı 18 dir.
6- Kask takmak dağ gurubunda mecburidir.
7- Dağ gurubunda ağır şartlar ve güzergahtan dolayı kondisyonuna güvenen arkadaşlar katılmalılar.
8- Enerji veren yiyecek ve su mataraları alınmalıdır.
9- Maksimum tırmanma yükseklik kotu 2350 m olup, zirvede hava muhtemelen serin olacaktır.
10- Derbent Belediyemizin sponsorluğunda düzenlenecek etkinliğimiz, geleneksel olarak her yıl devam edecektir.

Not. Yedek lastik ve yama akımları unutulmamalıdır.

@Yavuz Çetin

Yavuz Bey,
Güzergah doğrudur.
Tepekent ten geçilecek evet. Lakin yol uzamıyor.
Beyşehir yolu ile aşağı yukarı aynı.
Duraklamalar olacak ama kısa sürelerle enerji ve su takviyesi babında.
Zaten normalde bizim Derbent' e varış süremiz 2,5 saat. Ama biz 3 saat veya fazlasını öngörüyoruz.

Böyle bi tura katılamayacagım icin çok üzülüyorum. :( Kestelde evin tadilatı var...

Geri