Scudo Sports

Konya

Teşekkür ederim Faruk kardeşim. Deneye deneye aslında ne istediğimi bulmaya çalışyorum. Aslında en güzeli bisiklet üstünde olmak, Dağ-bayır yada asfalt ne farkeder öyle değil mi? Keyifli sürüşler hepimize...

Scudo
Ben de yol bisikleti kullanıyorum. Asfalt dışına pek çıkamıyorum doğal olarak. Birlikte pedallamak dileğiyle. Kazasız bol pedallamalar. :)

• Beğen
Tepkiler: karakocak
ankara da okulunu uzatmış bi öğrenciyim. çocukluğu saymazsak ilk kez pedallamaya başladım yeni bisikletimle. bu yaz izmir'den fethiye'ye 570km'lik bi parkuru 6 günde gitme hedefim var yavaş yavaş onun hazırlıklarına başladım, hava iyi olduğu taktirde günlük 50km yapıyorum ama artık sağda solda biraz uzun etaplar aramaya başladım günde 100'ü denemek istiyorum.

merhaba. günlük 50 km bence çok iyi. hangi semtte biniyorsunuz, ortalama ne kadar zamanda tamamlıyorsunuz ve ne kadar iniş çıkış var? bir de bisikletinizi de merak ettim. çok sordum kusura bakmayın :) selamlar.

ama 50km yi aralıksız yapmıyorum tabi subayevlerinde oturuyorum beytepeye gidip gelmem sadece 40km den fazla(sayacım yok google maps saolsun)..gidişim şu ana kadar en iyi 65 dakika dönüşüm de 45 dakika oldu..bisikletim carraro grunge 419..çok mu, başka varsa aliyim ya:)

Kanber'ciğim merhaba, Mtb'mi yeni değiştirdim. Bir süre asfalt keyfi sürmek istiyorum. İnşallah turlayalım birgün...

http://www.konyafatihi.com/Foto/img/drnk/554342_406864806001656_100000344209192_1307175_552040473_n.jpg

Tüm arkadaşları bekleriz. Bisikleti sevenler ve bir şeyler yapmak isteyenler, lütfen buyursunlar. Meram son durağa geniş katılımlı bir gezi yapacağız inş. Son durakta simit ve meşrubat ikramı olacaktır.

Selamlar.

Ben de belli bir form yakalamayı amaçlıyorum. Hedefim bir gün içerisinde sabahtan akşama kadar 100 km yol alabilmek. Kim, ne kadar yolu, ne tür bisiklet ile, ne şartlarda kat ediyor anlamaya çalışıyorum. Rekabet gibi değil kesinlikle :) Bu yaz Ankara Çevre Otoyolunda tam bir tur atıp atamayacağımı araştırıyorum da :)

anlıyorum..dediğim gibi ben yeni başladım ama günde 100km o kadar da zor gözükmüyor ama tabi konuşmakla da olmuyor peala basmak lazım ahh şu havalar bi düzelse..yarın eğer uygun olursa hasanoğlana gidip gelicem..

@Hamza Hakkı

Konya-Akşehir istikameti 50. km. gidiş-dönüş. Konya-Ankara istikameti 50. km. gidiş-dönüş. Konya'nın çevresinde 360 derece tam tur gibi turlar yapıyoruz. Yani en fazla 100 km.'lik turlar yapıyorum şimdilik. Hergün üstüne biraz daha koyarak ilerletmeye çalışıyorum seviyemi ve kondisyonumu Hamza'cığım. Amatör olarak ve herşeyden önemlisi keyf alarak biniyorum bisikletime buda beni haftanın stresinden ve gerginliklerinden arındırmaya yetiyor da artıyor bile. :) Selam ve Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Hamza Hakkı
Bu pazar 27.05.12 8:30 da meram son durakta buluşup Tavusbaba yapacağız saat 10:00 gibi Konya Atatürk Stadyuma gidip sürebiliyorken sür etkinliğine katılıp sille yapağız

@MustafaAslankangal

Yol bisikleti ile katılsak olur mu abi ? :)

mustafa bey ben konyaya yeni geldiğim için bilmiyorum.tavusbaba şu meram mesiresinin yukarısında olan türbe mi?Mtb yapacağız derken sille de nereye kadar gideceksiniz ki acaba?Benim de yol bisikletim var da acaba çok mu uygunsuz olur parkur olarak.Bir de ben real tarafında oturuyorum burdan meram son durak denilen yere tramvay var mı?,bisklet alıyorlar mı?Son olarak meram son durak mesire alanı var,orası mı?:):):)Aslında bu çevrede oturup da geziye katılan olacak mı en faydalısı bu olacak heralde.:)

Geri