Scudo Sports

Konya

Emrah TELATAR arkadaşımızın eski fuar alanındaki mini gösterisi.

Scudo
Dede valla tam senlik hava. Emekli olsaydım beraber kapalı yolları açardık. Meram - baraj yolu kapanmış. Bizim o yollara bisikletle gitmemiz belediye ekiplerine cesaret verirdi.

YarDIK.....GitTİK.... derken;
çoğul (biz) eki olarak kullanılan DIK ve TİK ekleri.... acaba kimLERi kastediyor.?
Ortada bir ticaret ("satış" demeyeyim ben ona) sözkonusu gibime geldi... Ayrıca.....
Kelebekler geceleri pek uçmazlar ama...????... :in:

@AHMTB

Böbürlenme olmasın diye yaptım. Tüccarlıktan anlasaydım oooooooo. ........ Görürdün o zaman

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_42
Evet kesinlikle kaymıyor. Harika bir duygu "Bisikletseven". Çıkan Hatırt huturt sesler bile çok güzel :) Yalnız Dün -11 ken ayak parmaklarım çok fena üşüdü benim. Bu sorunu nasıl çözeceğim? SPD'mde yok, kılıfım da. Sadece Adidas Terrex ayakkabım var.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_42
Ben spd kullanıyorum. Normal numaradan 2 numara büyük. Yazın terleme yapmasın diye kışın üşümesin diye. Kışları
1. katman yün çorap,
2. katman havlulu çorap,
3. katman hakiki deri içi yün döşeme mes,(hacı mesi)
4. katman spd ayakkabı
5. katman spd ayakkabı kılıfı
yine de barmaklar üşüyebilir o zaman 2 numara büyük ayakkabı içinde pedal basarken barmak dansı yapıyorum.

@bisikletseven

Bu kadar katmana o " barnaklara " kurşun işlemez be mestli kelebek.. ne soğuğu.

Tüm dostlara selam.. Sizi " arkadan gelen tehlikelere" ve " kadınhanı böreklerinin arkamızdan ağlaması ihtimaline" karşı koruyan dostunuz, halen takipte .

Geri