Scudo Sports

Konya

Scudo
@Mesut Girgiç

Eğer iyi kar yağmaz, yağmur gibi bir durum olursa bu teklif düz yolda maksimum performans için ideal. Üstadım ne dersiniz... :in:

• Beğen
Tepkiler: ersin42 ve M.Sami
Şuanda dışarıda yağan yağmurun arkasından kar gelecek gibi:) Meteoroloji de kar diyor..Kar yağar ise bu fırsat kaçmaz..Yatağan-Sağlık..

hava durumu izlenmekte.. Akşam olsun hayır olsun. Dostlar olduktan sonra her yol zevkli olur.

• Beğen
Tepkiler: ersin42
@burak oğuz

bizim köye gidiyorsunuz benım haberim yok.... yoldan giderseniz eger eşlik ederim size ;)

abilerim , dostlarım :) akşamları foruma giremedigim için yarın ki program hakkında bilgm olmayacak. benide bilgilendirirseniz bi şekilde cok sevinirm...

0506 673 46 90 telefon numaram... ;) inşallah yol yaparsıınız. MERİDA mı daha toplayamadım...

Mesut abi hastalığı atamadım boğazım çok kötü artı öksürük yarın için katlmayı çok isterdim inş. başka bir gün katılmak dileğiyle

@Fatih Sert

Sağlık-yatağan konusu.
Ben bu sabah bir sebeple Seydişehire arabayla git-gel yaptım o yollarda hele de bisikletlerle kardan tipiden dolayı bayağı sıkıntı çekeriz.

Pazara B planı:
Herkes mtb ile gelirse, karlı Ankara yoluna gitmeyi de istemezsek yine realin önünden başlayıp Rixos slikon vadisinden tersten Ardıçlı köyüne (FULL OFFROAD HARD MTB + SNOWING) tırmanırız.;)

Not.
Yarına yengenize, üzümlü kek döktürttüm, ben de salep hazırladım ayrıca susamlı helva da var menüde. İkramlar şirketten.. ;)

(kar iyi yağarsa haftaya arabaşı ve pişmaniye de düşünülebilir.. ) :)

Üstadım sabah kar yağmış olursa mtb ile gelelim inş, Rabbim neyi dilerse o olur. İnş yarın Real benzinlikte buluşalım.

Not : Üzümlü keki ve sahlepi okuyunca karar vemedim, ;)

@Fatih Sert

tşk.ler fatih bey allah razı olsun..sizinle tanışmak yol yapmak bir kısmet olmadı inş. en kısa zamanda

@cengizhan bekir bayram

şu anki hastalığım nedeniyle soğuk havalarda bisiklet sürmem yasak sağlığıma kavustuğum zaman irtibata geçerim ölüm kalım olmazsa

• Beğen
Öööhhöoooo Öhhhooo hHHHöööhööö .. vs Hasta oldum hu gezi yook muuuu?

• Beğen
öhöm öhöm hafta sonu tur yokmu abilerim :)

gençler hafta sonu Fatih sert beyin börek turu anonsu gelmezse, pazar sabahı 09:30 da sille-erenköy otobüs durağında buluşup mtb ler ile birşeyler yaparız, yooookk Fatih beyden bir anons gelirse cümbür cemaat oraya gideriz, sanırım Fatih bey böreğin içiğini evde hazırlayıp bize Konyanın bir ilçesinde çarşı böreği yaptırıp yedirecek... icabet etmezsek ayıp olabilir.. :)

Geri