Scudo Sports

Konya

Bizde de 20-30 kmlik sabah gezileri yapılır. Herkese söylenir herkes beklenir :D

Scudo
@Onur KANMAZ

09:00 - 10:00 arası Meram Yakadan çıkarak 20-30 kmlik antrenman turları yapıyorum. Bir kaç güzergahım var. Beraberde belirleyebiliriz.
Müsait olursanız buyrun gelin.

• Beğen
Tepkiler: Onur KANMAZ
Konya Büyükşehir Belediyesi Velesbit-Bisiklet Günü 28 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 100 bisikletin hediye edileceği, çeşitli gösterilerin yapılacağı Velesbit-Bisiklet Günü’ne herkesi davet etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Velesbit-Bisiklet Günü 28 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’de en çok bisiklete sahip şehir olan Konya’da yapılan Velesbit-Bisiklet Günü’nün bu yıl 28 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşeceğini söyledi. Konya’da 114 kilometre bisiklet yolu yaptıklarını, bisiklet parklarının sayılarını artırdıklarını ve Akıllı Bisiklet uygulamasını başlattıklarını vurgulayan Başkan Akyürek, Velesbit-Bisiklet Günü’nün bisiklet şehri Konya için önemli bir etkinlik olduğunu söyledi.

Başkan Akyürek, 100 bisikletin hediye edileceği, çeşitli gösterilerin olacağı Velesbit-Bisiklet Günü’ne herkesi davet etti.

28 Mayıs Cumartesi günü saat 10.30’da Şefik Can Caddesi Yenişehir Altgeçidi’nde gerçekleştirilecek Velesbit-Bisiklet Günü’nde çekilişle 100 kişiye bisiklet hediye edilecek. Etkinlikte Dünya Trial Biking Şampiyonu Thomas Oehler de bisikletle akrobasi gösterisi yapacak.

(link)

Beyşehir turu için 10 mt. muşamba aldım. Hepimiz bir deryardan gidersek sığaruz hah.:eek: Anons edin de gidelim.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@abdulhamit

saat ve güzergah uymadı ben 06:55-08:10 arası karkent-Adana ç.yolu-ankara ç.oylu havaalanı kavşağından u dönüşü yapıp realden barış cd. sakarya (29 km) yapıyorum ve 8:20 de mesayide oluyorum.

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
@Onur KANMAZ

O halde C.tesileri görüşebiliriz.

• Beğen
@Onur KANMAZ

Onur Bey merhaba ben de Buhara Sitelerinde oturuyorum sabah turlarına katılabilirim. 505 540 13 33 görüşelim.

• Beğen
Ben de Konyalıyım, İstanbul'da öğrenciyim. 2 hafta içinde okul bitiyor yakında ordayım.

@onderkocyigit

onder hocam yakınmışız bende karkentte oturuyorum..:) finallerin sonunda uzun bir yaz bekliyor...:)

@Mustafa Acar

önder bey'le sabah 07:00 gibi çıkıyoruz senide bekleriz.Bende Karkentte oturuyorum.

Geri