Scudo Sports

Konya

Scudo
Uzun zamandır o konu benim bu senin dolaşıp duruyorum biraz fikir edinmek için yaş 20 Yokmu ereğli'de bi abimiz elimden tutup gel bisikletçiye gidelim sana uygun bişey bulalım diyecek ... yokmu Bisikleti aldıktan sonra benimle İvriz kabartmasına , karapınar acı göle kadar eşlik edecek birileri ... :mad:

Sonunda yazabildim :) Hüseyin kardeşim ben varım :) Ben de Ereğli'liyim. Hatta geçen yaz Ereğli'ye, bisikletle 2 arkadaş tur düzenledik. Köyüm Zanapa'ya yakındır ;) Özelden telefon numaramı gönderiyorum seninle tanışmak isterim. Hatta istersen havalar ısınınca inşallah Karapınar'da buluşup Ereğli'ye bile pedallayabiliriz ;)

• Beğen
Tepkiler: hüseyin özbakır
@bisikletseven

Gel dağlara beraber çıkalım abi sat Trek'i(bana :p ) al mtb'yi :D

Bu hafta gelsem iyi olacaktı lakin sevgili babacığımın ameliyat durumları olduğu için bu hafta da Zeki MÜREN yok, kıymetini bilin :D

Ben şu an Ankaradayım ama onümüzdeki pazartesi salı ereğliye geleceğim.Bisikletimi de getireceğim.Bisiklet alma konusunda yardımcı olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: hüseyin özbakır
Hepinize çok teşekkür ederim Faruk abimle tanıştık Salcano Astro 242 SRD'de hem fikir olduk Bende satıcıyla konuştum 700tl'ye bıraka bilecegini söyledi. Nasipse haftaya alıyorum.

sercanczo Sende Geldiginde beraber birşeyler yapmayı isterim Dedigim gibi ivriz veya sen nereyi istersen...

Konyalı ekip Iron man'i uzun zamandır takip ediyorum bir haftasonu bisikletimide alıp bende pedal çevirmek isterim sizle Faruk abi çok güzel olacagını söyledi Davet edilirsem koşa koşa gelirim...

(link) Facebook ekleyin...

Evet Sevgili IRONMAN ailesi nereye çufçufluyoruz.
Fatih abi Konya dışında olacağını bu hafta Ahmet abiyle program yapmamızı söylemişti :)

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Evet Sevgili IRONMAN ailesi nereye çufçufluyoruz.http://www.masaldinle.com/images/kara_tren.jpg
Fatih abi Konya dışında olacağını bu hafta Ahmet abiyle program yapmamızı söylemişti :)

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
bi ögrencide burda. :D bisiklet almak ıcn aylarca yememiş içmemiş. kampus gibi biyerde eglenmeyip aç kalmıs bi ögrenci. :D geotech race sahibiyim artk

@Faruk ÇUBUKCU

Yoook satmam.Trekten memnunum. Mesut abi sattığına memnun mu bilmem ama ben aldığıma memnunum. Şu aralar 3. bisikleti mtb almayı düşünüyorum: Salcano nun fiyatı da uygun

22 MAYIS PAZAR saat 08.00'de otogar karşısı MEDAŞ girişinde buluşup LADİK'e gidip gelelim inşaallah. Yanınıza bi çorba parası bir de bisikletinizi alsanız yeter.

Tekrar merhaba herkezlere...
Başka kimi kimsemiz yokmu ereğlimizde hafta sonuna kadar toplanıp birşeyler yapalım diyorum...Güzel bir pınarın kenarında küçük bir piknik fena olmazdı yani...

• Beğen
Tepkiler: a.serdar k
@A.Samet Topcuoglu

Dostum belki kızacaksın bana ama özrü kabahatinden beter derlerya seninki de öyle olmuş.

Geri