Scudo Sports

Konya

Scudo
@faruk eker

Teşekkürler. İnş birgün beraber pedallarız. Akşehir dağlarında gezeriz. :) Gerçi Edirne desiniz ama nasip, neden olmasın.

Selam Konya dan.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Abi 2 hafta asfatçı olduk. Asfaltlarsak çamurculara haksızlık olur şimdi. Benim durumuma uyarsa ben de gelirim çamurlanmaya

• Beğen
Ben bu hafta da asfaltta takılacağım. Sille bsarajının oralara gitmeyi düşünüyorum. Mtbnin biraz revizyona girme vakti geldi :)

@Faruk ÇUBUKCU
Faruk ne yaptın treke !!!
Eğer ekip mtb yaparsa yol yapalım mı?

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
İmageshack' in image leri şak diye kestiği bir zamanda;
biz turlarımıza devam ediyoruz.

Pazar günü için;

Bu haftalık da yol yapalım madem dedik, şöyle manzaralı bir güzergahta gönlümüz açılsın istedik.

Şöyle ki;

Pazar günü saat 9,00 da MERAM KÖPRÜ de buluşuyoruz. Yol, Hibrit, Mtb farketmez.

Seydişehir yolundan Sefaköy' den Kayalı-Gilistra-Hatunsaray yolundan eğlencelik yapacağız. Hatunsaray yolundan da Konya' ya döneceğiz inş.

Hava şartlarına göre tedbirlerimizi alalım.

Hafta Sonu Ankaradayım. Size iyi geziler bu arada, yeni belenbaşı yaptım geldim terim soğumadan yazıyorum :)

Toplam Mesafe 25 Km
Toplam Süre 1 saat 10 dakika
Ofise gelince sırtını yastlayıp çay içmek paha biçilemez.

Selamlar.

@bisikletseven

Bişey yapmadım abi ama yapacağım :) Biraz göbek bakımları, temizlik falan var. Bir de şu an frenleri yok haftaya onları da ayarlıyorum inşallah. Yol yapalım bana uyar :) :)

@abdulhamit

Aramızdan bir tane daha AHMTB mi doğuyor yoksa :D

Bizimki konsantre BEYşehirsayılabilir. İstersen sende Kampüs yaparak konsantre KADINhanı yapabilirsin. :)
Ahmet abimin eline su dökemeyiz. Ama sıçratmaya çalışıyoruz :rolleyes:
@Faruk ÇUBUKCU

• Beğen
@Faruk ÇUBUKCU

Yeni yağmurluk süper, hafifçe bir paraşüt etkisi var ama güzel. Aşağıya inerken test ettim.

• Beğen
@Fatih Sert

Geziye Katılanlar:

1. Bisikletseven
2.
3.

Hayırlı cumalar

Arkadaşlar gezilerimizin hareket saatine riayet edelim. Yoldaki olumsuzluklara karşı (patlak teker vakası mesela)evden 5-10 dk erken çıkalım. Güvenliğimiz/sağlığımız için kaskımızı, mevsimine uygun giysilerimizi giyelim. ;)

Geri