Scudo Sports

Konya

Scudo
Pazar günü gelecekler.... "Tam sayı önemlidir"

1. Fatih SERT
2. Ahmet Yıldırım
3. Dede
4. Faruk ÇUBUKCU
5. Mustafa

artık bisikletimle birlikte bende yollardayım tabi sizde kabul ederseniz yanlız birkaç ince ayar dışında bir sorun forma yok o kadar bu haftaki deil ama bir sonraki turda sizlerleyim inşallah

kadınhanından sevgilerle

:boese157: :boese157: Faruk özek mesaj atamıyorum ama senle yarın görüşecez:boese157: :boese157:

Yasin abi bu hafta gelmedin baklavaları falan geveleyiviremedik vücudumuz şöyle rahat rahat insülün salgılayamadı :) Şekerim falan düştü bunları düşündükçe :) Hayırlısı olsun diyorum :) Turda patlayan lastiğim için sayın AHMTB abime de ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri doğru yolundan ayırmasın...

@sadık1964

@Faruk ÇUBUKCU

Önce Allah'ın takdirine, kadere inanırım: Beşeriyete verirsek genetik etkenlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum bu konuda başıma gelecekleri çözebilirsem çözerim yoksa başa gelecekler ancak ertelenebilir. Bunlardan sonra iş kendimde. Her hafta spor yaparım haftalık spor saatim 3 saattir. (Hafta sonu gezilerimiz hariç) Bunu söylemek çok iddialı mı bilmem ama Allah nasip ederse vefatıma kadar sağlıklı yaşamayı düşünüyor bunun için Allah'ın verdiği aklımı kullanıyorum. Bu hususta ekimibizden Alaaddin abimizi hem takdir ediyor hem de kendime örnek alınması gereken çok yönünün olduğunu düşünüyorum. Allah O'na da bize de hepimize sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin. (bisiklet de bir vesile )

Güzel tasarımlar çıkıyor;) Yakın zamanda dönüşünü bekliyoruz. Yine de bir tarih vermeniz yerinde olur

Geri