Scudo Sports

Konya

@Fatih Sert

Kızılören den Seydişehir yoluna geçeriz aydınz da Seydişehir yolundan uğurlarız
geldiğimiz yoldan dönmesek kendi önerim

Scudo
@Mustafa Kırıcı

Nasip, Zamana bağlı...
Ahmet' in süprizlerine bağlı....
Hele bir pedallayalım gerisi "Allah Kerim".

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
Bu günkü Kızılören turumuzu Allahın izni ile, başarıyla tamamladık. Ağrıs Petrolden geldiğimiz yoldan geri döndük. Hava çok güzeldi AHMTB nin kahvaltılıklar,ı Ahmet beyin tulumba tatlısı, Fatih ve İsmail beylerin çayları canımıza değdi. Katılan,katılamayan bütün bisiklet dostlarına sevgiler, saygılar. Fatih Beyin fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
DEDE

@Fatih Sert

Aynı günkü geziyi süper bir hızla paylaşım çok teşekkürler :in:

Saygıdeğer, pek muhterem abilerim. Günlerin uzamasıyla beraber mesafeleri de uzatarak bugün daha yeni öğrendiğim Güneysınır'da bulunan Güvercinlik mağarasına yazın bir sefer düzenlesek nasıl olur? Takribi toplam km 180 civarı olur. Güneysınır'a da hiç gitmemiştim. Bir gezelim görelim yapsak nasıl olur :)

Saygılarımla...

Ayrıntılı bilgi için;

(link)

Sevgili dostlar,

Hava durumuna göre güzergâhımızı belirleyeceğiz inş. Üstadımızın sünneti üzerine; her zaman ki gibi cuma günü yayınlarız. Şu an itibari ile pazar günü için yağmur gözükmekte. Ama cuma günü daha sağlıklı veriye ulaşabiliriz. Yine asfalt düşüneceğiz herhalde.
İrtibatta kalalım. :cool:

Selam ve muhabbetlerimle.

@gevele

Sayın Yasin abiciğim,

Bence sen bunların hiç birini bırakma, turlara gelirken sırt çantana doldurup getir biz sana bıraktırırız :D

@gevele

Tabi abi. Hiç izotan içeceği caanım baklavanın, su böreenin yerini tutar mı :) Bırakalım onlar albenileri yesinler :) Biz de verelim coşkuyu :D

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
@bisikletseven

Hayırlısı İsmail abi :) Ben de yokum. :) Bu arada böyle kırmızılı montları giyince Sadık abinin çakması gibi oluyorsun :)

@bisikletseven

Bazı fotoğraflarda hep Sadık abi zannettim seni :) Neyse hayırlısı bakalım. Benim sarı forma da yakında gelecek, fotolarda 3 tane atunsay abi olacak inşallah :D

Geri