Scudo Sports

Konya

Çok zor bi soru

Turlar Kaça Ayrılır?

1- Börekli
http://farm1.static.flickr.com/220/459635763_712f0727f1.jpg

devamı sizde

• Beğen
Tepkiler: atunsay ve AHMTB
Scudo
@gevele

A-Yol

A1-Uzun yol.. 200+km (oy oy oy oooooyyyyy!)

A2-Kısa turlar(laylay lom)

B-Arazi

B1-Off road (Amanııııınnnn aman aman)

B2-On road (Hop hop hop)

Benim anlayışım böyle

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Başka şey istesem olacakmış :D
Fatih abi nice anonslara :)

@Fatih Sert

hello ladies and gents bike tours trips, but it very, very nice people, but to beautify our respect for each other, get everyone please show little respect for the love of someone does not like anyone will co joke jokes love tours within the framework of respect for a while I get plenty of tours to all of you to attend the days God accident pedal trouble bye ..... love that will not respects

Tüm dostlara;

Malum olduğu üzere sevgili Mesut Bey bir süreliğine hafta sonu turlarından müsaade istemiş ve muhterem ailesiyle pedallamak arzusunda olduğunu ifade etmiştir. Bu ayrılık süresince turların devamı noktasında, kendisini temsilen tur organizasyon işlerinin sevgili Alaettin Abimiz veya bu aciz tarafından yapılabilceğini, teklifen belirmiştir. Ben hariç bu göreve hakkıyla layık olan başkaca arkadaşlar mevcuttur. Teveccühünden dolayı kendisine teşekkür ederim.
Ancak belirtmek istediğim bir iki husus var. Müsaadenizle belirteceğim.

Geçici bir süreliğine, tur organizasyon işlerini takip etmem konusunda hadimliğimi arkadaşlar tensip ederlerse, "Mesut Bey adına" bunu seve seve yaparım. Turlardaki liderliğe gelince, o mevzuda da çözümü, içimizden, yaş bakımından en kıdemlinin sürdürmesini IRONMAN komuoyunun oylarına sunuyorum.

... ve turlarımıza eksiksiz devam etme temennisi ile.
Selam ve hürmetlerimle.

@gevele

birileri birisine pankart açmış "sen yoksan bir eksiğiz" diye.. :smily143:
güler misin ağlar mısın?
o birisi gasalıp duruyor pankartı görünce...
ben de dedimki "ben yokken de bir eksikler"
Hay Allah' ım, güzel Allah' ım...
O şimdi büyük biri...

Kardeşim eyvallah. Rabbim selamet ve afiyet versin.

merhaba sevgili ironmanlar ;) bu hafta sonu (13-02-2011) pazar turumuzun rotası neresidir bir pilan varmı :Ahhh-1660 nerelere gidecez dağa mı gidecez yolamı gidecez bilgisi olan paylaşsın :eek:

Fatih Bey,
Mesut Hocam aramıza teşrif edinceye kadar İronman Ekibinin liderliğini senin yapmanı rica ederim. herkese sevgi ve selamlar.
DEDE

@gevele

Naha imi, nöördün bööle... :cool:

Oturduk karar virdig...
Seni ekibe almecez.:D
sen ekibi gülmekten daadırsın be kardeşim... :eek:

Alem adamsın...

...ve ellerine sağlık.. Gülmekten kırıldım.
Selam ile.

Geri