Scudo Sports

Konya

Scudo
@A.Samet Topcuoglu

toh samet gelseydi bende gelirdim bidahaki sefere inş size ii eglenceler Belki sametin dershane bitince o da bana bi süpriz yapar:)

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
mart ayında ben de konyada olacagım. su anda yurtdısındayım. gelir gelmez bisikletimi alıp pedallamaya baslayacagım. hava lojmanları civarında oturan var mı?

cok guzel. hava lojmanlarından şehir trafiğine girmeden 15-20 km lik bir parkur var mı bildiğin başlangıç için?

@hayri77

Şehirin merkezi sayılacak yerde olduğumuz için yakında yok ancak arada üniversiteye kadar gidip geliyorum. Trafiğe karışmak istemiyorsanız bisiklet yollarından gidebilirsiniz. 15km kadar bi yol var ortalama zaten gidiş zor dönüş çok kolay bi şekilde gerçekleşiyor :)

@Abdullah Safa Karabacak

sizinlede aramızda yaklaşık 1.5 km fln var.. Bende karkent sitelerinden oturuyorum..jandarmayı geçtikten sonraki 2. ışıklardan solda 400-500 m kadar içerde..:)

ironman Konya bisiklet ekibine duyuru:
Turlarımıza katılım için tüm bireylere KASK TAKMAK MECBURİ olmuştur.
Lütfen kask takmayanlar turlarımıza gelmesin.
not: Evinde kaskı olmayan yada henüz alamamış olanlara zaman tanınır ancak evinde kaskı olupta takmayanlar ise lütfen gelmesin.

bisikleti aldıkda daha kask eldiven km saati suluk kafesi suluk ele altı çanta..:) Sıra takibi bu şekilde..:) Niyetim vardı pazar günü gelmeye lakin ödevler insanın elini bağlıyor :S...

@Mustafa Acar

yakın oldugumuza sevindim. peki ankara istikametinde parkur yok mu ki trafikten uzak?

@hayri77

ankara yolunun merkeze giden kısmında bisiklet yolu var. direk ankara yoluna paralel trafiksiz yol yok gibi.ama fetih caddesi boyunca gidebilirsiniz. sabah ve iş çıkışlarında biraz yoğun ama genel olarak sakin denebilir. Önceden konyanın en uzun caddesiydi..:) Ankara yolundan karaman yoluna kadar pedallaya bilirsiniz..:)

@Mesut Girgiç

yerinde bir karar. kutluyorum. kask takmadan sadece kendimize zarar veririz diye düşünmemek gerekir. dağın başında meydana gelebilecek olası bir kazada bize yardım etmek durumunda kalacak olan arkadaşların düşeceği durumu da göz önüne almalıyız. şehre kilometrelerce uzakta, araç yolunun olmadığı bir noktadan birini hastaneye yetiştirmek hiç de kolay olmayacaktır.

Samı Kardesım Bu aralar Boyle Monoton takılıyorum :) ben bıle hayret edıyorum bu kadar pasıf bı hayat yasayacagımı sanmıyordum judo bıraktım yuzme bıraktım bısıklete de ara werdık hadı bakalım hayırlısı :)

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Geri