Scudo Sports

Konya

Konyalı dostlarım selamlar
Tüm Konyalı dostlarımın Hz. Mevlana'yı anma ve şebi-aruz gününü kutlarım.
Hz. Mevlana'nın öğütleri bize yol göstersin.

Nitekim bir gazelinde;
Öldüğüm gün tabutum götürülürken, bende bu dünya derdi var sanma...
Benim için ağlama, yazık, vah vah deme;
Şeytanın tuzağına düşersen, o zaman eyvah demenin sırasıdır,
Cenâzemi gördüğün zaman firâk, ayrılık deme,
Benim kavuşmam, buluşmam işte o zamandır,
Beni toprağa verdikleri zaman, elvedâ elvedâ demeye kalkışma,
Mezar, cennet topluluğunun perdesidir.
Batmayı gördün değil mi? Doğmayı da seyret, güneşle aya gurûbdan hiç ziyân gelir mi?
Hangi tohum yere ekildi de bitmedi? Ne diye insan tohumunda şüpheye düşüyorsun?
Hangi kova kuyuya salındı da dolu dolu çıkmadı? Can Yusuf’u ne diye kuyuda feryad etsin?
Bu tarafta ağzını yumdun mu, o tarafta aç.
Zîrâ senin Hayy u Hû’yun, mekânsızlık âleminin fezâsındadır.

diye söylemiştir.

kaynak:tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eeb-i_Ar%C3%BBs

Scudo
@Mesut Girgiç

Parkur güzelmiş gelmeye gayret edeceğim inşaallah
mesut abi yanımıza yiyecek alacakmıyız Ayakkabı kılıflarımızı çamurluklarımızı uzun parmak eldivenlerimizi ruzgarlığımızı yağmurlugumuzu içlastiğimizi pompamızı kışlık şapkamızı kaskımızı almamız gerekıyormu :D yanımıza almamız gerekenleri yazarsan seviniriz saygılar

• Beğen
Tepkiler: smh42
@rudi4219

Piknik Tüpü.... Yangın Tüpü.... Elektrikli Battaniye... söylenmemiş.
Bunları da alsak yanımıza olur mu Mesut Abi...?:bilmiom:

Biz turlara her hafta katılamadığımız için; Bu hava şartlarında neyin gerekli olduğunu tam olarak bilmiyoruz Mesut Abi;
Bize gerekli malzemenin tam listesini yap;
Mutluluk için gerekli listeyi yap bize Abidin...:dua:

ÖNEMLİ NOT : Yanımıza ney alalım mı Mesut Abi..??.... Yol bizi öttürmeden biz neyi öttürürüz gaaarime...:cheer:

@rudi4219

@bisikletseven

Daha olmadı bisikletçi dükkanını da satın alıp getirin.. :)

@dede

Dede senin tüm mesajların çok güzel ama yukardaki daha bi cuk diye oturmuş bee.... :)

@AHMTB

Ahmet hoca sen elektrikli fırın ve tereyağı getir ben de SERA' mı içindeki nebatatla birlikte getireyim oldu olacak.. :cool: :p

@Fatih Sert

Hocam, herkes spor derdinde sen hala boğaz derdindesin :p

@bisikletseven

Eğer pedal bastığın gibi de dönersen kimse senin sema döndüğünü zannetmez. Yerküreyi matkap gibi delersin maazallah.. .. :)

yeni form tutmaya çalışan biri olarak ben de size katılmak istiyorum ama yarınki gezinizi ne tür bisikletlerle yapacağınız benim için önemli. çünkü hem bu performansla hem de mtb ile çok çok gerinizde kalabilirim. ne dersiniz ayak uydurabilir miyim size?

uyduramazsın abi :) ama mesut hocanın insafına kalmış bişi :) grubu arkasına takıp bi oyana bi bu yana savurursa gecen ki gibi ole arkadan arkadan gelirsin ama bide pedala basışına basar her kez ben gibi ufak deil :) dayanıklıda olabilir dayanıksızda ama sen geri kalmassın :)geri kaldında mesut hocanın yada faruk abinin arkasına tutun :)ii geceler

Geri