Scudo Sports

Konya

Scudo
@AHMTB

Ağabey öncelikle bizi bekleyeceğinizi hesap edemedim. Normal şartlarda Faruk durumu sizlere iletecekti ama O da ön aktarıcısındaki problemden dolayı gidemeyince durum böyle olmuş. Gelememe sebebimize gelince biz çamurluk hadisesini düşünemedik. Akşam son dakika golü atıp katılabilirmiyiz diye Kipaya baktık ama orada da bisikletlerimize uygun çamurluk bulamadık. Sadece çocuklar için vardı. Tüm ekipten özür diliyorum hakkınızı helal edin.

Büyüklerimizin kestiği her türlü cezaya razıyız.

Fatih Hocam,
Bu ne hız bugünkü gezimizi görmek için değilde öylesine siteye girince güzel fotoların ile karşılaştım. ellerine sağlık.Sizden ayrılmak zorunda kaldığım için senden ve Ahmet hocamdan özür dilerim. Ama turumuzun yemekten sonraki kısmı da harika geçti. Çok şükür kazasıs belasız Konya'ya döndük. İnşaallah başka turlarda birlikte oluruz.
Dede

@smh42

Tipide sizi kaybettikten!!! sonra, ahmetle dereden gelirken yolu bulamadık. Kendimizi Köseler yaylasında bulduk. Bir yandan kar ve tipi, diğer yandan soğuk Lorasın eteklerine kadar gelmişiz. Kurt sürülerinin elinden kendimizi yamaçtan aşağı hızla atarak kurtulduk. Uzaktan ikindi ezanlarının sesi geliyordu. lakin rüzgarın sesinden yön duygumuzu kaybetmiştik. Kroma inelim derken, Seydişehir yolunda kendimizi bulduk.. Sonrasını hatırlamıyorum... Ahmet beni eve kadar getirmiş sağolsun. :D

Ne o !!!:eek: İnanmamış gibisiniz.... :rolleyes:

Şaka bir yana katılan dostlara tekrar tekrar teşekkürler...
Rabbimizden bu yıl hayırlısı ile bol kar bekliyoruz. "bilhassa katılamayan arkadaşlar amin desin lütfen..."
Herşeyin en güzelini "O" bilir...

Yakın zamanda takımın pardon kulübün yazhanesini kurmak dileği ile..:D Varda biz bilmiyorsak üyelik için neler gerekli..:D
ikametgah ,nufüs cüzdanı fotokobisi,3 fotograf, sağlık raporu,efor testi,bisiklet sahiplik belgesi,Teknik pernosel eğitim sertifikası vs vs hangileri lazımdır..:D

Gel, Yine Gel !
Ne olursan ol, Yine Gel !
İster Kâfir ol , ister putperest ol, ister Mecusi ,
İstersen yüz kere bozmuş ol tövbeni …
Yine gel ! Bizim dergahımız umutsuzluk kapısı değil;
Umut kapasıdır. Yine gel..

Come, Come again !
Whatever you are…
Whether you are infidel,
idolater or fireworshipper.
Whether you have broken your
vows of repentance a hundred times
This is not the gate of despair,
This is the gate of hope.
Come, come again…

Mevlana Celaleddin-i Rumi(1207-1273)

(Herkesi önce Konya'ya sonra Ironman ailesine bekleriz)

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
@Mustafa Acar

merhaba mustafa Konya'mızda yeterince faal durumda spor kulubu var madem kulube katılmak istiyorsun seni Pınarelli Bisiklet Spor kulubune üye yapalım hatta sana 2011 için lisans çıkartalım hafta içi musayit olunca bir ara yanıma ugra kayıt işlemleri için... Bu sadece senin için değil bisiklet sporuna gönül verenleride burdan davet ediyorum........

Konu dağılacak ama. Bir espiri çıktı üşenmedim ve montajladım.
Konumuz Faruk Kız isterse. İstemeye giderse olacaktı :D
http://img687.imageshack.us/img687/4718/faruke.jpg

Geri