kar 10 cm yağarsa dereden altınapa
15 cm yağarsa santral ve biraz ilerisi
20 cm yağarsa tavusbaba ormanlarına çıkalım
20 cm den fazla yağarsa kent ormanında sucuk partisi düzenleyelim...
gençler bir türlü programı uydurup da tanışamadık. öğrenciler bile bizden daha rahattır. iki haftadır sınavlarla uğraşıyoruz. selçuk ünv.'de okuyanlar bilir bu hafta sonu da sınav var. ancak akşamları çıkıp real tarafında biraz takılıyorum. bu akşam çıkacak olan var mı? belki kampüs filan yaparız. maksat tanışmak.
tamam faruk akşam görüşürüz. telefon edecem ama olur da senin veya benim telefonda bir problem olur 6:30 'da realin önündeki m1 yazısının altında olacağım.
Bu tür mesajlaşmalarla meşhuuuur ve aynı zamanda da müstesna Konya sayfamız; MSN'i sollayacak ve yılbaşına kadar da 500 sayfaya ulaşacaktır. Buna inancım sonsuzdur...
Eğer benim de, bu mesaj ile bir katkım oldu ise ne mutlu bana...
Arkadaşlar, durum ağnaşıldı. Herkesin temayülü belli oldu.
Pazar günü sabah saat 09:00 da meram son durakta mtb ler ile buluşup ne yapacaksak yapacaz.. Kolay tarafından habitaba dalacaz. Çamurluklarınızı takmayı unutmayın. (Arkadakinin tepesine tepesine çamur sıçratmayın )
Allahdan bi mani gelmesse yani kar yagmur cok yagmassa pazar saat 9 da orda olcam iyi akşamlar faruk abi birde ben işten 7 de cıkıyorum katılamadım üzgünüm...