Scudo Sports

Konya

Scudo
@Fatih Sert
Sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim sakinim saaakiiinim saaaaaakinim sakin ol sakin ol :ci: :sigaraici

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@Fatih Sert

Fatih Bey'in de dediği gibi sakin olun. Fatih Bey'in Google Earth vasıtası ile fethettiği yerlere (MTB-Hybrid) gidecek gibiyiz muhtemelen... Ve yine buluşma yerimiz Meram Son Durak olur zannımca.... Ama siz yine de Cuma namazını müteakip yine bu sayfadan yapacağımız duyuruya odaklanın...

• Beğen
@aslankangal

Yeter ki sen iste Aslanım Kangalım Mustafam....
Ancak senin dediğin gibi ful olmayabilir... Biraz flu olsa (MTB-Hybrid Mix) olur mu? :rolleyes:

Hiç mtb si olmayan müslüman evlatları var mı diye düşünmüyorsunuz.

• Beğen
Mtb si olmayan vatan evlatları varmı diye kimse düşünmüyor. İki hafta üst üste mtb mi olur canım :D

• Beğen
Tepkiler: M.Sami
@abdulhamit

Sevgili Abdülhamitciğim.....
Sen buluşma noktamıza gel yeter ki.... Hem sana uygun, hem de dönüşte birlikte pedallayabileceğimiz güzergahlar çıkacaktır. Sen yeter ki iste....
Geçtiğimiz Pazar günü de sen bizi 500 Evler'e kadar (Malas zirvesinden de vazgeçtim) uğurlayacaktın zannedersem. Ancak seni ve Faruğu nedense göremedik....??

06.11.2010 CUMARTESİ günü saat 08.00'de Meram Son Durak Tarihi Köprü Yanında buluşarak (MTB ya da Hibrit Bisiklet ile) Karadiğin (Buraya Kadar Asfalt), Karadiğinden Kayalı'ya (Yaklaşık 15-20 Km. toprak yol); Buradan da Bulumya (Asfalt) ve Konya (Asfalt) yapalım deriz inşaallah. Toplamda 110 Km. gibi bir mesafe olacak.
07.11.2010 PAZAR günü de saat 12.40 gibi yine aynı yerde buluşarak; Dere-Santral-Altınapa-(Offroad) Sarayköy-Sulutas, Sille Barajı ve Konya yapmayı düşünüyoruz....
Ama Sadece düşünüyoruz (Birkaç iyi adam)...
Sizlerin de fikirlerini aldıktan sonra ..... çoğunluğun fikri ne ise ona göre plan kesinlik kazanacak...
NOT : Şimdilik bu plana destek veren 2 kişi (Ben AHMTB ve Fatih SERT)
Yok mu arttıran???:D

@AHMTB

Ahmet abiciğim çok gelmek isterdim fakat dükkan işleri ağır bastı biraz. O yüzden artık geliyorum veya gelmiyorum diyemiyorum sadece teşekkürle yetiniyorum. Bugünden itibaren bir mani yok gibi fakat o gün için ne olur bilemiyorum. Faarettin ne yapsın :) :D :rolleyes: :rolleyes: ;) :eek: :eek:

Arkadaşlar ben pazar günleri daha uygun oluryorum. Muhtemelen pazar günü oooof road yapamayacağım için Ladik yapar gelirim pisiklet aşkına

@AHMTB

Pazar pedalladım ama sizinle nasip olmadı. Tam evden parmak ucunda çıkarken 2 yaşındaki oğlum Babaaa dedi :D bende kaldım nasılsa turun tamamına katılamayacağım düşüncesiyle. Farukta bana mesaj atmış gelemeyeceğini ikindin görüştüğümüzde beraber okuduk :D
Yol tercihimiz ama büyüklerimiz Merama buluşmaya gel gerisini karışma diyorsa da geliriz. :) Söz dinleriz uslu çocuk olarak

Pazar Gün 12 gibi sınavdan çıkacağm,eğer bi değişiklik olmassa son anda bile olsa inşallah yetişmeye çalışacağm :vroam::)
4. Olarakta ben inş:rolleyes:

Yarın kesin offroad mı :) Bizde bugün işte güçteyiz malum.

5.olarakda ben hem saati uygun tam bellimi ona gore geleyim

Geri