Scudo Sports

Konya

Samet Özel mesaj atamıyorum. Benim ofisim avukat evinin karşı sokağında hafta içi gündüz buluşmalarına gelemem. Ama akşam ve hafta sonu buluşmalarına katılabilirim. Saygılar.
www.datmedya.com/iletisim.htm

• Beğen
Tepkiler: A.Samet Topcuoglu
Scudo
Merhaba arkadaşlar C.tesi Beyşehir e ben de geleceğim İşaAllah.....
Murat yüz24 hızıyla ama sadece 24 le tammam...

Bugün kickboks idmanım var erken çıkarım biraz yarım saat içinde çıkarım.
İstersen yarın buyur gel. Bulmazsan ararsın tabela filan yok çünkü

• Beğen
Bayramın ilk günü dışında sabah saatlerinde olabilir benim için.
Tabi uzun yoldan kastınız ne onuda bilmek lazım :)
@Faruk ÇUBUKCU

• Beğen
Evli ve 18 aylık çocuğuna sadece tatil günlerini ayırabilen biri için uygun gözükmüyor. Ama siz netleştirin şartları zorlarız :)
@aslankangal

• Beğen
Tmm abdulhamıt abı dun yanımda kı arkadasın bugun bacagı agrıyor senden ayrıldıktan sonra tempoyu artırdım yazık oldu :D

Bana o konuda yazık olmaz. Allah'ın izniyle en kötü kendi tempomda giderim, lakin başka sorumlulullarımız var sizin yerinizde olmak isterdim :)

Yaşasınnnn..
Ben sabah pijamalarımla çıkıp gelerim.
Hatta spd yerine terlik mi giysem ne

O o kadar da degıl dır hocam :) ben gelemıyorum pazar gunu Orda olmam gerekıyor ama bakayım gelebılırsem gelecegım :D

Bence güvenlikten kaynaklanan bir durumsa aynı durum tekrar edebilir.
Kule site yönetiminede internetten ulaş bence bisikletinin kıymetinide anlat adamlar 10 liralık sele diye de ciddiye almamış olabilirler. Çalan adam belli artık kıymetini biliyorda diğerleri bişmiyor olabilir.

Ben şöyle deniz kenarlarına doğru bir yerlere pedallayalım diyorum bol virajlı rampalı yokuşlu yerlere. Silifke veya Anamur olabilir :)

• Beğen
Kaptan;

Hiçmi dost edinmedin ama bunu kendin yaptın, bizimle dağ bayır aç aç gezdin ve gezdirdin başka arkadaşlarla yemeğe gittin bunlarda resimlerle belğelendi tabi kimseye diyeceğin yok.Yinede ben üzüldüm senin gelmeyişine beyşehirde kelle paçayı kendi başıma yemek zorunda kalacam yarın sabah görüşmek ümüdüyle:D

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny ve AHMTB
Ben şöyle deniz kenarlarına doğru bir yerlere pedallayalım diyorum bol virajlı rampalı yokuşlu yerlere. Silifke veya Anamur olabilir

Olabılır Aslında Ama ızın Cıkarmı Benım Gıbı Bı OSS ogrencısıne bılmıyorum :)

Bu aksamdan mı bahsedıyorsun Abdulhamıt abı

Geri