Scudo Sports

Konya

Scudo
@Fatih Sert

Fatih hoca selam. İlk derseniz hayırlı olsun.

Arkadaşlar siz de "bisiklet felsefesine giriş" derslerine hoş geldiniz... :)

@aslankangal

Ne kadar şanslıymışsınız.. Ahmet Yıldırımsız Beyşehire gitmek onunla gitmekden 50 kat daha kolay dır.. Göbeğinizi kaşıya kaşıya gitseydiniz kendiniz ya Mustafam. :)
Not:
Kaptanın yakıt hortumları bazen bu tür arızalar verebiliyor. Mazot pompası da hava yapmış olabilir. Sanırım kaçak mazot kullanmıştır.. Ben çok şaşırmadım

@AHMTB

Hocam, senin motor turbo dizel. 10 numara yağ işine girersen turboyu da motoru da böyle bozar atarsın.. yağın da fazlası zarar..
ehehe paraya kıycan bizcileyin ürodizele devam etcen..
Yağı bırak yağı..
:D

@AHMTB

geçmiş olsun kardeşim...
Herşeyin başı sağlık. Nasip Karaman' a inş.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@Mesut Girgiç

Sevgili Mesut Hocam, selam; :)
Ahmet olunca ekip başı, insan felsefeci oluyor valla...
Beyşehir ilk olacaktı, hemi de Ahmet ile lakin, nasip değilmiş.
Karaman' a elma ve göveç sözü var. Orası da 90 km. Sağlık olsun da varsın Karaman olsun.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
GEZİ ANONSU

Cumartesi günü (25 Eylül) sabah 07:30 da Beyşehir gidiş-dönüş için Tıp fak önündeki çeşmede buluşalım.
Yol, hibrit ve slik lastikli mtb ler tercih sebebidir.
Ortalama hız olarak HacıMurat yüz 24 ü düşünüyoruz.
Beyşehirde kelle-paça çorbası planlıyoruz(Yusuf ustanın lokantasında)
Dönüşü de hava kararmadan bitirmeyi planlıyoruz inşallahüteala.
Sözümüz sağlığa.
Allah motorlarımıza ve diğer mekanik aksamımıza (mide barsak sistemi ve diğer organ ve azalar) zeval vermezse Cumartesi buluşalım inşallah.

@mustafa koyuncuoğlu

Mustafa'cım sizin turunuz için de sizlere hayırlı, uğurlu yolculuklar dileriz.
O tura katılmayı çok isterdik.
Foto ve diğer paylaşımlarınızı bekleriz inşallah.. :)

@Mesut Girgiç

Abi inşaallah. Yalnız bizim geçmiş gelecek çektiğimiz veya çekeceğimiz bütün fotoğraflar senin iki teker üzerinde tek elle çektiklerinin yanında hiç olacakları biline

@Mesut Girgiç

Yusuf Usta'dan Masa Rezervasyonlarınızı yaptırdım. Bol Sirke-Limonlu ve sarımsaklı Kelle-Paça Çorba yanında şaklanmış bolca soğan ve ekmek. Arkasından da iyi demlenmiş uzun yol kamyoncu çayı.... Annahhhh gaari.

Annah gaari de...... Ben gelemeyeceğim. Çünkü Cumartesi öğle saatlerinde ANKARA'da olmam gerekiyor. Ancak uğurlamaya geleceğim inşaallah....
Sizlere en güzel geziler....Sizi Hacı Muro 124 görünümlü 131 Şahinler siziiiii...;)
PEŞİMDEN GELME..!, BEN ANKARA'YA GİDİYOM...

Ben Abdülhamit Meram Yakada Reklam ajansım var Bisikletim Salcano xrs 200 Fırsat oldukça Cumhuriyet Meram arası takılıyoruz bakalım

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Devam edıyor kardesım ama suanda durdu Ama tekrar baslayacak bu pazartesı Dunya Kalp Gunu ıle ılgılı bır etkınlık yapacagız ona beklerım saat 11 de hukumet meydanının yanında toplanıyoruz

Geri