Scudo Sports

Konya

dün gece yapılan iftar-sahur turu ile ilgili bir
kaç foto paylaşacak olan yok mu?
güzel geçmiştir ( kaç kişi gitti?)

Birkaç iyi adam; Ancak birkaç foto değil; BİRÇOK foto....
Hem de öyle böyle değil.... Hepsi de MUHHHHHHTEŞEMM.... Made in ve Madeni Mesut Hocamdır.
Biraz sabır...:rolleyes:

Scudo
Birkaç iyi adam; Ancak birkaç foto değil; BİRÇOK foto....
Hem de öyle böyle değil.... Hepsi de MUHHHHHHTEŞEMM.... Made in ve Madeni Mesut Hocamdır.
Biraz sabır...

Beklıyoruz abı

Nasıl farklı ve muhteşem bir tur olduğunu duyduk. Gıbta etmedik değil. Ramazan rehaveti işte....gelemedik.... :( Tecrübenizle, benzer bir tura öncülük ederseniz katılırız ve seviniriz.... Fotoğraf paylaşımınızı bekliyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve AHMTB
Maalesef ben de gelemedim. Ne çok şeyler kaçırdım Allah bilir. Yaaaa fikri biz attık uygulamada yattık. Biliyorum beni afedersiniz bisiklet aşkına.... 1 ay oldu gelemedim ne zaman geleceğim, gelebilirim onu düşünüyorum. Şu sıralar oruç filan dinlemeden sabah akşam işe gelip gitmekten başka bisiklete binemiyorum.
Açlık ve susuzluk yok. Ironman olmak böyle olsa gerek.
Ramazanınızı tekrar kutlarken hepinizle en yakından görüşmek üzere diyorum.

21 Ağustos 2010 CUMARTESİ gecesi Saat 23.59'da (yani gece yarısına 1 dakika kala) yine Tarihi Meram Köprüsü'nde buluşarak ve yine aynı rotayı (Meram Dere Toprak Yol) takip ederek Kent Ormanı'nda sahur yemeğimizi yedikten sonra evlerimize dönmece..

ÖNEMLİ NOT :
1- Her katılımcı kendine göre (biraz daha fazlası olabilir) sahur yemeğini (börek,poğaça,meyve suyu,içecek...vs...) yanında getirecek ve eteğinde ne varsa ortaya dökecek... Yani Allah ne verdiyse yiyecek; ne verdiyse de basacağız (pedala....:rolleyes: )
2- Yine her katılımcı mümkün ise bisiklet lambası (ön-arka) ya da en azından kafa lambası ile gelecek.
3- En önemlisi de..... Evden izin alınmış olarak gelinecek ki..... Veli ya da hanım izni olmadan gelenlere ceza-i müeyyide uygulanacak ;)

@AHMTB

Tura katılmayı düşünen görüştüğüm arkadaşların ortak bir çekincesi var. İmsaktan önce evde olmak isterler.
İş bu sebeple gezimizi kent ormanı cihetine değil de Tavusbaba sırtlarına doğru yaparsak imsaktan önce evde olmamız daha bi garanti altına alınmış olur derim.
Hem de sahur yemeğinn son rütuş ve cilasını evde yapar ve ağızlarımızı öylece kapatırız inşallahüteala ve tekaddes. :) Böylelikle ertesi günü daha bi güzel daha bi şeker oruç tutarız diyorum ben... :)

@Mesut Girgiç

gece şartlarında kent ormanı 1,5 saat sürer.. toplam 3 saat yol yani. evi en uzak olan arkadaş 4 de evde olacak şekilde kent ormanından çıkılmalı. o zaman en geç 2,30 yapar çıkış. yarım saat 45 dk kadar ormanda kalınsa 1,45 yapar. 1,30 kent ormanında olunmalı derim ben....tahminen 23,30 da çıkılırsa rahat olur. Ama sıkıştırmayalım, cilalamaya daha fazla vakit kalsın denirse bu alternatif de bana uyar.... :rolleyes:

ben dekorasyoncu ayriyetten mekatronik nasıl oluyor demeyin ben bile anlamıyorum :D

bazen dükkan tasarımı iç degişiklik bazende faz nötür ugraşıyoruz işte

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
22 Ağustos PAZAR günü saat 15.30'da yani bugün..... yani birazdan...
Real Benzinlik Önünden çıkaraktan, tek tek basaraktan (orucuz ya.... çift çift basamadığımız için) bade süzerekten, inci dizerekten... acayip süzülerekten Ladik yolu yapacağız inşaallah. Yol, full asfalt bildiğiniz üzre.. Görüşmek üzere.

Geri