Scudo Sports

Konya

mazotun bi zararı olacagını sannetmiyorum denesemmi ki die düşündüm denesem mi ki acaba ?

Scudo
amin amin de yaş daha erken daha cok kim öle kim kala :) yaş :17

@bisikletseven

Eh... o da güzel....
Bisiklet aşkı böyle bişey olsa gerek....:p

De.... Ramazan'da yaşayacağın aşk.... Platoniği geçmez. Hatta KARASEVDA'ya bile dönüşebilir...:rolleyes:
Gel, sen bize uzun vadeli planlarından bahset de oruç oruç keyfimiz yerine gelsin...

Eh... o da güzel....
Bisiklet aşkı böyle bişey olsa gerek....

De.... Ramazan'da yaşayacağın aşk.... Platoniği geçmez. Hatta KARASEVDA'ya bile dönüşebilir...
Gel, sen bize uzun vadeli planlarından bahset de oruç oruç keyfimiz yerine gelsin...

Nıye platonık abı ben bınıyorum hergun :) tazelenıor :)

Yaklaşık 2 hafta önce Ispartadan Konya ya gittim. Konya ya indikten sonra otogar a kadar yol boyunca yol kenarlarındaki bisiklet yolları dikkatimi çekti. Gerçekten çok güzel yazpılmış yollar. Bu konuda Konyalılar oldukça şanslı. Birçok ilde bu tür yollar yok bildiğiniz gibi..

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
@onur önde

Keşke diğer illerimizde de bu türlü çalışmalar yaygınlaşsa..

Ramazan boyunca ıftardan sonra Saat 20.45 de cıkıp sehır ıcı turu yapacagım katılmak ısteyen arkadaslarım varsa beklerım...

2-3 kısı oluyoruz sızıde beklerız

@r321

Konya da yapılan bisiklet yollarının yanında bir de onları kullanabilme meselesi var...Konya da bisiklet yolu kültürü oluşması, altyapının zamanla tamamlanması ile mümkün olacak galiba. Bisiklet yolları artık yeni yol projelerine konmaya başlandı. Mevcut yollarda da zamanla olacak. Avrupada gördüğümüz yollar yaklaşık 50-60 yıllık bir kültürün sonucudur.
Bir de bu yollara park yapılmasa, yayalar kaldırım varken buraları kullanmasa, simitçiler seyyarlar vs. işgal etmese çok tadında olacak lakin işte dediğim gibi bu bir kültür meselesi. Ben geçtiğim bisiklet yollarındaki park etmiş araçların sileceklerini kaldırarak mesaj vermeye çalışıyorum. Doğru veya yanlış ama bir tepki oluşması lazım. Kural şudur denizde büyüğe, karada küçüğe saygı... ama karada öyle değil malesef...

14 AĞUSTOS 2010 CUMARTESİ GÜNÜ AKŞAM SAAT 22.00'DE (yani akşam 10.00)'da TARİHİ MERAM KÖPRÜ'DE BULUŞARAK TOPRAK ZEMİN OLAN DERE YOLUNDAN ALTINAPA VE ORADAN DA KENT ORMANI'NDA ACTION YAPARAK YİNE DERE YOLUNDAN KONYA'YA DÖNMECE..
ÖNEMLİ NOT : MÜMKÜN İSE HERKES EN AZINDAN ÖN FARLARINI; YOK İSE KAFA FARLARINI ALSIN... BİR DE YANINIZA ORUCU BOZACAK NİTELİKTE YİYECEKLERDEN DE ALABİLİRSİNİZ.... :D
DÖNÜŞÜ MERAK ETMEYİN, SAHURA KADAR DÖNMÜŞ OLURUZ İNŞAALLAH..:rolleyes:

--------------------------------------------------------------------------------
14 AĞUSTOS 2010 CUMARTESİ GÜNÜ AKŞAM SAAT 22.00'DE (yani akşam 10.00)'da TARİHİ MERAM KÖPRÜ'DE BULUŞARAK TOPRAK ZEMİN OLAN DERE YOLUNDAN ALTINAPA VE ORADAN DA KENT ORMANI'NDA ACTION YAPARAK YİNE DERE YOLUNDAN KONYA'YA DÖNMECE..
ÖNEMLİ NOT : MÜMKÜN İSE HERKES EN AZINDAN ÖN FARLARINI; YOK İSE KAFA FARLARINI ALSIN... BİR DE YANINIZA ORUCU BOZACAK NİTELİKTE YİYECEKLERDEN DE ALABİLİRSİNİZ....
DÖNÜŞÜ MERAK ETMEYİN, SAHURA KADAR DÖNMÜŞ OLURUZ İNŞAALLAH..

Gelmeyı ıstıyordum ama aıleden ızın cıkmıyor adam(Babam) bı pedal yuzunden dun bı sovmedıgı kaldı

@AHMTB

Way be, tam fantezi gezisi walla. Ama maaaaaaalesef gelemiyecem. Siz Kent Ormanı'na doğru pedallarkene ben de Rixos'ta olacam :(
Lambalarımı da kontrol ediverdiydim üstelik. "Şarja falan gerek yok!" bile dediydim. :(

Pedallayacaklara "aydınlık ve hav havsız" bi gece diliyorum.

dün gece yapılan iftar-sahur turu ile ilgili bir
kaç foto paylaşacak olan yok mu? :D
güzel geçmiştir :D ( kaç kişi gitti?)

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Geri