Scudo Sports

Konya

Sanırım bugüne ait bir program. YACAN yurdunun yeri herkes tarafındna bilinmeyelir.

Biz, dün Meram Tarihi Köprünün yanında buluşarak, Dere ve Tavusbaba sırtlarında bir antreman turu attık. (yaklaşık 35km) Bu parkur antremanlar için güzel bir parkur.

Organizasyon bu yönde geliştirilebilir.

Tskler bılgı ıcın abı ama gıttıgımız arkadasların cogu bılıyor baskasının da gelecegını sanmıyorum :)

Scudo
2 Ağustos pazar günü sabah 8:00 da Şerafettin camisi Şadırvanında buluşup düz yolda çatalhöyük yapıp 13 sularında evde olacak şekilde dönmeyi düşünüyoruz.
Havalar aşırı sıcak olduğu için 14:00 dan sonra güneş altında kalmamak öneriliyor. O bakımdan yani.
Merak edenlere: Ben mtb ile gelecem. Yol bisikleti olmayanlar mtb ile gelmekten imtina etmesin diye diyorum. :)

pazar günü evde büyük temizlik operasyonu var. İnşaattan ve kömürlü kazandan kalanları temizleyeceğiz. Gelmeyi arzulardım... Sizlere iyi turlar dilerim... Selametle...:cool:

@Mesut Girgiç

bu haftayı, cumartesi günü kısa bir turla (sille-tatköy-sarayköy) geçiştirme niyetindeyim. Sıcaklardan dolayı:)))

mesut abı bugun ku gezı ıcın cok tsk ederım ınsallah bundan sonra devamlı turlarınıza katılacagım ve yanımda en az 2 kısı getırecegım :) selametle

bi pazartesi turu olur dersen yarın aksam gezelim samet ekibi topla:D olur dersende mesaj at 05549633433

Arkadaşlar bildiğiniz üzre aslankangal ve ben ısparta şarkikaraağaç gezisi yapmıştık ve tadı damağımda kaldı düşünen olursa bu hafta sonu bi şarkikaraağaç gezisi yapalım gelmek isteyenler 05549633433 numaralı telefondan bana ulaşsın

Arkadaşlar bildiğiniz üzre aslankangal ve ben ısparta şarkikaraağaç gezisi yapmıştık ve tadı damağımda kaldı düşünen olursa bu hafta sonu bi şarkikaraağaç gezisi yapalım gelmek isteyenler 05549633433 numaralı telefondan bana ulaşsın

valla neco ben gelmek ısterdım ama malum oss war tekrar gırecegım ızın alabılırsem gelmeyı cok ısterım

@necosoft

Kamyonlara tutunmadan gidin.. Kuşlar görmüş.. :)

Gidenlere hayırlı yolculuklar..:)

@Mesut Girgiç

aaaa bizmi Mesut hocam :D ben ne güzel çıkıyordum baktım musata uçarak geliyor o yokuşta nasıl bastım yetiştim :D :D tuttum 1 km anca tutunduk hocam asvalt su gibiydi sıcak felaket :D :D ama gittik geldik sonuçta hocam :D :D

Bir cumartesi sabahı..

M.Emin Doğan, Onur Kanmaz, Yakub Acar ve ben ter atalım dedik... Google map ten kestiremediğimiz eğimde rampalar bizlere iyi ter akıttırdı...

Mesut Bey "Yükselen Köyü rampasını çıkan her rampayı çıkar" demiş ya.. Bu rampalar da ondan az kalır değil hani... :D

Yaklaşık 50 km lik bol rampalı gezimizden kareler...

Merhaba arkadaşlar, haftasonu gezi anonsunu bekliyorum asfalt olsun sakıncası var mı?

Arkadaslar bunu yazmamın nedenı cok gulunc olması ve calındıgı yerın garıp olması neyse anlatayım artık.

Dun Necosoft,misa ve ben real e gıttık gezdık flan sonra bıraz dolastık gerı donerken neco kuleye ses sıstemıne bakalım dedı tmm dedım ıkımız kalmıstık dısarısı guvenlı olmaz dıye kulenın kapalı otoparkına bısıkletlerı koyduk ve kuleye cıktık sonra baktık gezdık flan sonra namaz kıldı neco ben bekledım asagıya ındıgımızde bı baktım bısıkletın selesı yok ılk basta guldum heralde arkadaslardan bırı saka yapıyor sandım ama oyle degıldı
Guvenlıgın yanına gıttık adamlar resmen dalga gectı kamerayı gostermedıler.
Sonra polıs karakoluna gıttık anlattık olayı neco yu alıp gıttıler kameraya bakmak ıcın ama guvenlık sızden once bı ekıp geldı baktı bır sey yok deyıp sallamıslar neco ve polıslerı benım anlamadıgım sey sele yı alıyorsunuz da neco da bulunana km saatını nıye almadılar kafama takıldı ve para ettıgını nerden bılıyor o selelerın kafamda bır suru soru ısaretı var.

Insallah bugun kule yonetımıne gıdecegım neco ıle beraber...

Ha bısıklet calınmadıgı ıcınde dua edıyorum tabı kı

Aman arkadaslar dıkkat edın yakında daha nelerı calacaklar bılmıyorum:..

Geri