Scudo Sports

Konya

Scudo
Sevgili yol arkadaşlarım, son zamanlarda işyerimdeki yoğunluktan ötürü pek çok turda, istemeden de olsa, yok yazılmıştım.

Geçtiğimiz salı günü yaşadığım talihsiz, kendisi küçük ama sağ dizimde bıraktığı tahribatın büyük olduğunu sonradan anladığım bir kaza nedeniyle sanırım bir süre daha turlara iştirak edemeyeceğim.

Temennim en kısa sürede eski sağlığıma ve eski form düzeyimin ötelerine kavuşarak tekrar Serderyarım, Mesut Abimin kırmızı şapkasını takip etmeye başlamak. Bisikletimden uzak kalacağım sürede sizleri buradan takip etmeye devam edeceğim.

Allah hiçbirimizi bisikletimizden ayırmasın.

25 Temmuz 2010 pazar günü gezi duyurusu

Pazar sabahı saat 09:00 da meram son durakta buluşup dere yolundan Altınapa barajı kent ormanı paraşüt tepesi ve benzeri ayrıca (eğer biri kavun getirirse) baraj kenarında kavun kesmece vesaire gibi şeyler yaparız inşallah...

Mtb yada hibrit olabilir. Yol bisikletliler Akyokuştan Beyşehir yoluna devam ederek Barajda bizimle buluşabilir.

@Mesut Girgiç

"Neden olmasın?" sorusuna cevap olsun diye yazmam gerekirse Mesut Bey ve dahi diğer dostlar;

İronman grubu olarak Sizler Tuz Gölü çıkartması yapacaksın diye, İronman Altyapısı olarak bizler Beyşehir Gölü etrafında bir tur planlamış idik. (Sanki bu hafa bütün göller turlanmak zorundaydı ya...) Ancak, sizlerin Tuz Gölü seferinin iptaline yönelik çalışmalar olduğunu duyunca bizler de Beyşehir Gölü seferini iptal etmeksizin alternatifini hazırlayıverdik ve Bozkır bölgesinde bir pınara tur veya Çumra Apa barajına bir tur yapalım dedik. (Bu hafta her türlü tur alternatifi sulu olacak yani)

Bilmiyorum, daha Pazar gününe epeyce dakikalar var. Turları berebar sulandırıveririz. Ha altınapa da sulanmış, ha Çumra apa da:)))))

@M.Emin Doğan

Pazar günü Ironman altyapısı olarak, inş. Beyşehir Gölü etrafında döneceğiz. Öncelerden beri aramızda konuştuğumuz ama bu pazara cesaretlendiğimiz bir planlama idi. Limitleri zorlamaya devam. Herkese selam ve görüşmek temennisi ile...... Tabii göle kadar motorlu vasıta ile :eek:

Arkadaşlar Karabük'ten yazıyorum.Bilal Dinçer abimin bisikleti çalınmıştır.Sedona 771 siyah üzerinde kırmızı renkler var 3 senelik falan Konya Meram Yakada.Görenlerin burdan veya 05063347027 bu numaradan ulaşabilirler

kalan son sinavim cuma gunu gitmek icin acele etmeyip pazar gunu bir tura daha katilayim diyorum. saglicakla kalin.

@A.Samet Topcuoglu

Sanırım bugüne ait bir program. YACAN yurdunun yeri herkes tarafındna bilinmeyelir.

Biz, dün Meram Tarihi Köprünün yanında buluşarak, Dere ve Tavusbaba sırtlarında bir antreman turu attık. (yaklaşık 35km) Bu parkur antremanlar için güzel bir parkur.

Organizasyon bu yönde geliştirilebilir.

Geri