Scudo Sports

Konya

Scudo
ben mamayı da parayı da alıp öyle geliyorum o zaman, gelmezsem eyup gelecekti demeyin, uyuyorumdur.

arkadaslar ben yeniyimde tur bilgilerini nerden paylasıyorsunuz? bu konudan mı?

merhaba konyalılar,
özellikle son kilistra gezisine katılanlar benim sorunumu biliyorlardır :)
performans düşük ve acayip hamlık var, mesela üniversiteden başlıyorum, havaalanına gidiyorum, oradan otogara ve tekrar üni yapıyorum yoruluyorum(bunu iki haftadır her gün olmasa da yapıyorum ve neredeyse hiç pedal çevirmeyi bırakmıyorum.) bu sorunumu antrenmanla çözebilir miyim? nasıl nereden başlıyayım, eğer burada ki arkadaşlardan antrenmanlara çıkan varsa beni de çağırabilir mi? ya da bir akşam gel, benim dediklerimi hergün şu kadar uygula açılırsın diyen?
bisikletle iyi bir bağ kurup, üniversiteden sonra bitmesin istiyorum,
eminim beyşehir süper geçmiştir, benim misafirim geleceği için iptal ettim.
teşekkürler.

@-aht-

Öncelikle en çok kendimi tebrik ediyorum; neden :eek: ? Çünküüüüü... Bu geziyi 28" ve 26" jantların arasında, bir BMX ile tamamladım :003: :smily143:. Deeeeee mi Ahmet, deeee mi Ali Semih? He he heeeeeee.

Dede, dün seni gördüğüme de ayrıca çok sevindim. Ahmet'e katılıyorum ama, sağlığın sıhhatin yerinde olsun, ister bizimle ister tek başına pedalla

Beyşehir'e gidişte vagonlarına takıldığım Ve düzyolda saatte 45-50 km süratle pedal basan KOLUMBİYA EKİSPİRES ÇUF ÇUF- ASTANA trenine(Semih-Ahmet), ve bu trenin makinisti Ulu şef, büyük işkembeci, Ahmet hocaya,
Pistlere hızlı bi dönüş yapan Ergin Hoca'ya,

Dönüşte yol bisikletine mtb ile takılan ve mtb ile günlük 200 km ile efsane yazan Sadık hocaya

Bisikleti kuyumcu dükkanını aratmayan Hasan, BMX ile günde 200 km yapan Ogün'e
Bizi uğurlamaya gelen Dede'ye. Çok çok teşekkürler.

Fotolar 2-3 gün sonra. Videolar ise 3-4 gün sonra görücüye çıkacaktır.

Allah'a emanet olun.

@Mesut Girgiç

Mesut abi Beyşehir'e giderken, KOLUMBİYA EKİSPİRES ÇUF ÇUF- ASTANA trenine(Semih-Ahmet) takılmış, ama Konya'ya dönüşte, bizi kırmayarak, oldukça düşük hızda ilerleyen bir BMX bir de 26" MTB'den mütevellit, her durakta duran MERAM Expresi'nin bizzat Lokomotif'i olmuştur. Beyşehir yolculuğunun, her iki durumda da ( hem Kolumbiya Ekispires hem de Meram ekispires ile ) eşdeğer kalitede ve güzellikte geçtiğini ümit ederim. Ayrıca, bu lokomotifin vagonlarından biri olan ben, bizi 90 km çektiği için, buradan ona teşekkürlerimi sunarım. Sağolasın Mesut abi. :)

Meram Ekispresi olarak Sadık abiyi de aramızda görmek isterdik ama kendisi dönüşte, hava yollarını tercih etti. Dr. Ergin'in pilotluğunda özel bir jet ile döndü Konya'ya. Walla, helal olsun...:in: :)

@smh42

Neeeeeyyyyy! Satıyorum ulen BMX'imi! Peugeot alacam ben de, Ahmet Talha gibi. Benzinli modelinden... Sevgiler Atunsay

Geri